![]() |
|
ARKADAŞLAR İŞTE BEN BÖYLE Bİ YERDE ASKERLİK YAPTIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 02:05 |
||
bu geç gitmenin çok pisliğini çektim gerçekten. millet çocuk ben olaylara çok farklı bakıyordum oda yetmiyor gittiğim yer zaten çok anormal . şükür kurtardım
|
|||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun. artık 91/4 lere ve 347 lere hayırlı teskereler inş. bende 86/1 gidicektim ama tecilleldik 343.kdy olarak gittim geldim. Gelelim 8 ay oldu.
|
|||
![]() |
|||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
herkesin askerlik anılarını canlardırdım
|||
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
99 Model İveco 65/9 kamyonet üzerinde bitirdim askerliği, Şırnak Tümenden Silopiye malzeme taşımakla geçti şafak
Düzenleyen Serco05 - 03 Ocak 2013 Saat 20:06 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Tertip :) Şırnak/Silopi |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
aslen 88/1 gidecektim ama ertelettim 91/2 gittim kardeş geleli 4 ay oldu
|
|||
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
||
Zorlu bir yerde yapmışın kaça kaç yaptın
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Türkiye Askeri olarak çok zayıf bir Ülke :( hala tank tüfek le uğraşıyoruz :( ve çok zor şartlarda yapmışsınız gerçekten.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
AKKARİ / ÇUKURCA -- SON KARAKOL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen samet2461 - 03 Ocak 2013 Saat 13:57 |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |