![]() |
|
merkezi kilit hakkında lutfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gravedigger58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravedigger58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2013 Saat 20:35 |
arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım bant olayını denıycem ama zannetmıyorum sınyal koluyla alaklı bısey olabılırmı fıkrı olan varmı pekı
|
|
FOLLOW ME!!!!!!
|
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merkezi kilit sorunu benim 206 quikte de soğuk havalar başlayınca boy gösterdi... kumandadan bastığımda kilitleyip geri açıyor ama anahtarı çevirerek kilitlediğimde normal olarak çalışıyor anlam veremedim...elektrik bantı olayını bende denedim çözüm olmadı... sorunu düzeltebilen varsa önerilerini yazsınlar ki bizde faydalanalım...
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
aynı sorun bende de vardı. kapanıyor arkasından açılıyor veya hiç açılmıyordu. kilitler değişecek dedi ustalar. forumda okumuştum.kapı kilitlerinin saşeye bağlandığı yere elektrik bandı dolayın diyorlardı bir iki tur.denedim sorun kalktı ortadan.sana da denemeni tavsiye ederim çözülür belki. forumu araştır biraz daha ayrıntılı bilgi ve fotoda vardı o konuda.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
hocam bu konu benım basımdada var, kapı kılıdını degıstırmekten gerısı yalan,
|
|
![]() |
|
gravedigger58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravedigger58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaslar benım aracta bı sıkıntı var oda şu merkezı kılıt bazen kapıları kılıtlıyor bazen kılıtlemıyor.kontagı yenıledım pılı yenıledım.bazen 50 defa ac kapa sorun yok bazende ıstedıgın kadar dene bıkere bıle acıp kapamıyor.cozemedım bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım.umarım sorunum acıklayıcı olmustur.
|
|
FOLLOW ME!!!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |