merkezi kilit hakkında lutfen yardım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26413
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 07:12 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: merkezi kilit hakkında lutfen yardım
Mesajı Yazan: gravedigger58
Konu: merkezi kilit hakkında lutfen yardım
Mesaj Tarihi: 02 Ocak 2013 Saat 22:20
merhaba arkadaslar benım aracta bı sıkıntı var oda şu merkezı kılıt bazen kapıları kılıtlıyor bazen kılıtlemıyor.kontagı yenıledım pılı yenıledım.bazen 50 defa ac kapa sorun yok bazende ıstedıgın kadar dene bıkere bıle acıp kapamıyor.cozemedım bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım.umarım sorunum acıklayıcı olmustur.
------------- FOLLOW ME!!!!!!
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: baris
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2013 Saat 00:35
hocam bu konu benım basımdada var, kapı kılıdını degıstırmekten gerısı yalan,
|
Mesajı Yazan: zgr
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2013 Saat 00:51
aynı sorun bende de vardı. kapanıyor arkasından açılıyor veya hiç açılmıyordu. kilitler değişecek dedi ustalar. forumda okumuştum.kapı kilitlerinin saşeye bağlandığı yere elektrik bandı dolayın diyorlardı bir iki tur.denedim sorun kalktı ortadan.sana da denemeni tavsiye ederim çözülür belki. forumu araştır biraz daha ayrıntılı bilgi ve fotoda vardı o konuda.
------------- 2001 206xt 1.6
|
Mesajı Yazan: blazes06
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2013 Saat 02:12
merkezi kilit sorunu benim 206 quikte de soğuk havalar başlayınca boy gösterdi... kumandadan bastığımda kilitleyip geri açıyor ama anahtarı çevirerek kilitlediğimde normal olarak çalışıyor anlam veremedim...elektrik bantı olayını bende denedim çözüm olmadı... sorunu düzeltebilen varsa önerilerini yazsınlar ki bizde faydalanalım...
|
Mesajı Yazan: gravedigger58
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2013 Saat 20:35
arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım bant olayını denıycem ama zannetmıyorum sınyal koluyla alaklı bısey olabılırmı fıkrı olan varmı pekı
------------- FOLLOW ME!!!!!!
|
|