![]() |
|
206 modifiye için parça lazım arkadaslar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 21:50 |
|
jantlar için verebileceğiniz en uygun fiyat nedir hocam? bir de ben buldum. markası dj 15" jant artı lastik 350 tl. hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar? 15" ve 16 " arasında kararsız kaldım
|
||
kısmet
|
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-satilik-ofsetli-16-jant-lastik-206-gti-da-kullanildi-205-40-16-95016635/detay/
buyur kardeşim benim jantlara bi bak satılık
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
|
merhaba arkadaslar tesekkurler yardımlarınız ıcın ama benımde jantlarım orjınal replıka degıl orjınal ıtalyan alessio marka google da aratınca nekadar kalıte oldugu ortada bu markanın sizce ben buı araca 5 lık mı yay kullamalıyım ?
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
hele ince yanak kullanıldığında kalitesiz ve replica jantlar perişan oluyor.... bende 45 yanak lastik kullnıyorum yoldaki çakıl taşını bile hissetiriyo sağolsun. şükür ki jantlarım orjinal ouragan sürekli balans problemim yok
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
14-15-16 da orjinal çaptan çıkmazsan çamurluk daki boşluk değişmez sadece tekere baktığğında lastiğin geniş yanaklı olmasından ötürü et yoğunluğu azalır büyük jant kullandığında daha kemiksi bir yapı olur. Kullanacağın yay ve ye coil ile bahsettiğin boşluğu kapatabilirisn. 16" jant ve lastik ile 5cm yay kullanırsan çok tatlı bir görünüm çıkıyor ortaya ama araba da at arabası gibi oluyor en ufak çukuru bile tak tuk diye geçiyorsunuz semerlerden bahsetmek bile istemiyorum. Prjonun ön takımları zayıftır . Bu işlemlerden sonra kullanıınıza bağlı ön takım sorunları daha sık yaşanacaktır. Modifiye ederken kaybedecklerinizi de bilin isterim sonradan pişman olmayın. Mümkün oldukça orjinal parça kullanmaya çalışın. Zira ince yanakla beraber kullanılan yan sanayi jantlar daha çabuk zarar görüyor ve sık sık balans gerekiyor. yazın 14" jaws marka kore malı bir alaşımlı jant kullanıyorum . 175/65/14 michelin energy saver (aşırı yumuşak bir lastik) olmasına ve dikkatli kullanmama rağmen her 4-5 ayda bir 120-130 da titreme yapıyor sürekli balansa gidiyorum. aldığımda siyah jant vardı onlara da 175/65/14 michelin alpin 4 aldım bırak 130 u 170i gördüm gram titreme yok sadece lastik takılırken standart balans yapıldı o kadar. |
||
![]() |
||
gravedigger58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravedigger58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
angel farları adanadan alabılırsın taktırma dahıl 330 lıra hemde sonar marka of tunıng adana merkezde ben heryerı arastırdım daha uyguna bulamadım saygılar.
|
||
FOLLOW ME!!!!!!
|
||
![]() |
||
kuti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
|
15" ile 16" arasında ne gibi farklar cıkacaktır hocam ? orjinal 14 zaten 15 cok birşey değiştirmezmiş gibi gelio. amacım çamurluklar dolsun.
|
||
kısmet
|
||
![]() |
||
|
çamurlukları epey bi doldurmuş spor yaylarlaa daha hoş durur. benim ki de siyah ama daha cok masrafı var :( allah kaza bela vermesin hocam.
|
||
kısmet
|
||
![]() |
||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
|
bulabilirsen 185/55/15 al standarttan şaşmamış oluyosun
|
||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
||
![]() |
||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
|
dostum bende 16 kullanıyorum mukemmel bence bır sorun yok yanı arac bu sence nasıl durusu ? tek eksıgı spor yay
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26313&title=yardim-arkadalar
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar bana 16 " jant, angel farlar, güzel bir teyp lazım arkadaşlar. elinde olan arkadaşlar varsa almak istiyorum. Birde benim araç 1.4 hdi 206 siyah ne gider ne gitmez. bütün yorumları okudum ancak net bir cevap bulamadım. 16" yakıtı cok etkilediği doğrumu?
|
||
kısmet
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |