![]() |
|
Blow off Sesi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2010 Saat 17:31 |
anlamadım blow off sesi kolonlardanmı gelecek???
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen elimdeki cd flaş bellek ne varsa sizler için bakıcam aradıklarınız bende vardı duruyolarsa işiniz tamamdır :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bana blow sesi bulmakta yardımcı olurmıusunuz suan arabamda tek eksikl
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Merhaba, İlk önce kendimizi tanıtalım... ![]() http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yelerİmİzİ-taniyalim Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com Düzenleyen FTH - 30 Temmuz 2010 Saat 14:53 |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
LÜTFEN BANA BLOW SESİ GÖNDERİN NEOLUR MSN ******_42@hotmail
Mesaj tarafımca editlenmiştir... Düzenleyen FTH - 30 Temmuz 2010 Saat 14:53 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
hadi bakalım Haşim bey beklıyoruz elektronık bow u :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
mc-dejavu göndersi sağolsun.. aldım ben gayet güzel tam istediğim gibi bir sample |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Bizim telefona olsa bende koyacam..
|
|
![]() |
|
msn yazarmısn
|
|
![]() |
|
mc-dejavu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mc-dejavu
vereyim sana |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
bana sadece blow sesi lazım. arkada hiç bir ses olmamalı..
|
|
![]() |
|
nasıl olsa araba az yakıo abı cartıng bulusmasında gelırsın bende cekerım :) |
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
emrah sen serhat abinin dediği şekil kaydedecen sanırım , walla pc de yakalayamıyorum tam o cuff çıkışını aragaz bide lastik sesi geliyor sanırım. mc-dejavu akşam atacakmış gerçi :)
|
|
![]() |
|
gel benım arabaya bın kayıt yap ust uste canlı canlı kardesım...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sadece kendime yapacam kardeş.. Debriyaj pedalına fren müşürü takacam. eproma ses yükleyip anfi ile destekliyeceğim..
|
|
![]() |
|
eyw saol :)
|
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
bi deneyim yapabilirsem eklerim buraya şimdi bakıyorum :)
|
|
![]() |
|
sadece blow off sesı olsa rıza gaz olmasa olurmu :)
|
|
![]() |
|
haşim abi elektronik blow off ürünü isim hakkı marka tescili vs. konyada bi sanayicinin elinde dikkat et
![]() harbi napcan abi sen elekt. blow off u kendi aracına mı ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Eletronik blow off yapacaktım.. banada lazım.. temiz kaliteli bir blow off sesi :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |