|
bu ürün hakkında biligisi olan varmı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2012 Saat 15:51 |
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
aknard
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Allah analı babalı büyütsün şimdiden. hele ki özel durum söz konusu, kar çorabı hiç bakmayın bile.
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yorumlarınız için teşekkürler galiba kar lastiği daha mantıklı sonuçta 4yaşında çocuk var hanım hamile zor bi yolculuk bekliyor bizi...
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence en guzel cozum ucakla gitmek
|
|
offchu
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam Urfa'dan İzmir'e gidene kadar eğer ki hava karlı olursa bunu rahat 10 kez tak çıkar yaparsınız rahat takılıp çıkartılıyor denilmiş ancak bununla da uğraşılmaz ki sürekli ,en iyi çözüm kar lastiği almanız.
|
|
aknard
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
katılıyorum en temizi kış lastiği. hele ki uzun yol için farklı yol koşullarıyla karşılacaksınız. 5 defa tak çıkar olması :)
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence kış lastiği alın gideceğiniz mesafede defalarca karlı ve karsız yollara denk gelebilirsiniz, hepsinde zincir sök tak uğraşamazsınız, kış lastiği büyük ihitmalle zincir ihtiyacı duymadan seyahatinizi tamamlatır. Zinciri her ihtimale karşı aracınızda bulundurun.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zincirle yada bu ürünle atlatabilirmiyim diye düşünüyorum konyayı afyonu.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekküredrim yorumlarınız için |
|
www.gngtasarim.com
|
|
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Donanımdan Alıntı.... (580 mesajı olan bir üye, reklamcı değil)
"Ben de autosock u şehir fırsatından aldım, açıkçası şüphe duyarak...Ama Ankara da ki dün Yine de yol çıkacaksınız... İyi düşünün... |
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
İlk defa gördüm bu ürünü, pek sağlam bişey değilmiş gibi geldi, en sağlıklısı kış lastiği takmak ve zincir bulundurmak bence.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anlaşılan kimse kullanmıyor
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkese selamlar iyi pazarlar
yakın zamanda urfadan izmire yola çıkıcam tam kar mevsimine denk geliyor.
zincir almam gerekiyor.
nette böyle bi ürün gördüm kullanan varmı zincire göre kıyaslarsak hangisi daha iyidir....
buda videosu
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |