![]() |
|
iç konsol ihtiyacı..? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 21:05 |
70-80 lira civarında olsa gerek komple takımı. De-montajı da montajı da oldukça kolay, forumda benzer konulardan yardım alarak çok kolay şekilde kendin de yapabilirsin.
|
|
![]() |
|
slck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
internette de var ama montaj konusunu bilmiyorum bende inşallah alırsam maunları karbon yada aliminyumla değiştireceğim link paylaşmak serbest mi bilmediğim için paylaşmıyorum (forumda yeniyim) ama fiyatları uygun...
|
|
307 alma adayı :)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şahin Peugeot danış sana en iyi o yardım eder.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
serseriby ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: sürücü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serseriby
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar aranıza uyeni katıldım size danışacağım bir sorum olucaktır 307 nin konsalda maun kaplama veyada gri kaplama olan bölümleri benim aracımda maundur bunu gri yapmak istiyorum bu parçaları çıkma temin edip jant boyası ile boyak istiyorum acıkcası aracımdan cıkarcaklarım elimde dursun istiyorum bana yardımcı olabilirmisinz bu kanoda nerden bula bilir ve fiyat ne olur ortalama ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |