![]() |
|
308 1.6 HDİ FİYAT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 00:49 |
www.dod.com.tr den aracınızın piyasa değerini öğrenebilirsiniz. |
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğrusu 30 veren oldu vermedim.çünkü bu kmde arac nerdeyse yok..yada kazalı-boyalı hep..ben gönlüden 31 geçiyor ama veren olmaz gibime geliyor..
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
30bin gibi bir piyasası var. 31bin yazın bence 29-30a verirsiniz
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
yokmu yardımcı olacak arkadaşlar
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
hmm hayırlı satışlar ama farkını kapatırdım üstüne işinizi görecek kadar ise tabi. hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
sağol kardeş maddi problemlerden dolayı satacam piyasası çok karışık..bu yüzden burdaki tecrübeli arkadaslardan fiyat öğrenmek istedim.
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
takas düşünürmüsünüz 307 alp beyazı dizel ?
|
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar aracımı satmak zorunda kaldım...hiçbir sorunu yoktur...2008 model 1.6 hdi 90 hp comfort + still paket aracım var.. kaza boya yok üstündeki lastikler ve kışlık lastikler yenidir..bakımalrı 1 ay önce yapıldı..62000 km de..sizce fiyat olarak değeri nedir..yorum yaparsınız sevinirim...saygılar..
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |