![]() |
|
Yağ göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 22:59 |
benim kisi de aynı sorun yok takma kafana çubuğuna bak yeter
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar araç otoparkta düz bir zeminde , yağ çubuğu zaten benim herzaman referansım olsada bu konu epeydir kafama takılıyordu sorayım dedim :)
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Kesin çözüm yağ çubuğu en garanti düz yerde motor soğuk iken bakmak lazım yağ çubuğuna
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
göstergenin azizliği bencede..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
abi hafif eğimli bi yere park ettiysen yağ sıcakken eriyik olduğu için müşürün tersine akmıştır.. ondan uyarı..
sen düz zeminde test et hiç bi sıkıntın olacağını sanmıyorum.
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
yağ seviye müşürü bozuk ve yenisi yanlış bilmiyorsam 60-70tl civarında. nette gördüklerinizin çoğu yağ basınç müşürüdür 20 tl civarında karıştırmayın.(ben karıştırdım ordan biliyorum hehe)
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
up..
|
|
![]() |
|
konu eski ama sorun baki :D
arkadaşlar bende hep tek diş gösteriyor bunun sensörü müşürü var mıdır nerdedir?
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
aracı park etııgınız yerın duzeyıne gore degısıyor ne yazıkkı :) 307 kullanıcılarının cogunun basına gelır,herzaman yag cubuguyla kontrol edınız.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
şimdide gösterge bir min. bir max gösteriyor şaşırdı iyice
|
|
![]() |
|
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
bugun düzeldi max geldi kendılıgınden |
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
göterge yanıltıyor ben gecen sabah mınımum gosterıodu kıllandım goturdum ustaya baktı yağ sevıyesı tam dedı sonrada kendı duzeldı zaten :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Min. derken ekranda 6 tane çizgi (_ _ _ _ _ _) çıkıp yanıp sönüyormu?
|
|
![]() |
|
neden eklettim gösterge guven olmaz dediler. bende yağ cubugundan baktım bıraz eksık cıktı.
tamamladım 1 litre kadar ..şimdi gösterge min. diyor :)
Düzenleyen uyarrr - 10 Aralık 2012 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
yağ zaten tammış neden eklettin? bi süre sonra düzelir.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracımın yağ göstergesindeki seviye aşağıdaki resim deki gibi idi... Motor dan baktırdım 1 litre kadar ilave ettrdirm. Seviye minimum göstermeye başladı .. Neden olur bu ??
Yağ ekletmeden önce bu durumda idi. şimdi minimum..
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |