![]() |
|
Satıldı 34 ZM 9364 :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2012 Saat 08:17 |
|
eyvallah abim teşekkür ederim :)
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teşekkür ederim abim :))
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin alanada satanada :)
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah honda forumlarına felan kaçma sakın aracın resımlerını beklıyoruz :)
Düzenleyen mekanuaes - 10 Aralık 2012 Saat 17:53 |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
34.000 TL, 130.000 KM'de
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Kaç bin km'de falan biraz bilgi verseniz hatta resim çekin en kısa zamanda görelim birde
![]() Düzenleyen fTh206 - 10 Aralık 2012 Saat 17:21 |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
![]() |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı olsun. boya-değişen-km durumu neydi? ben de hanıma cc düşünüyorum da o yüzden soruyorum.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin |
||
![]() |
||
|
Onuda aldım allahın izniyule bir saat oldu 2009 model benzin+Lpg beyaz Honca Civic aldım düz vites otomatikde egzos iyi olmuyo :))
|
||
![]() |
||
|
20.000 TL
|
||
![]() |
||
|
abi telefonda anlattığım gibi akşam geldiler kapora bıraktılar gittiler herşey ani oldu bugün teslim ettim :)
|
||
![]() |
||
|
Hayırlısı olsun alacağınız honda otomatik'mi olucak düz vites mi.
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Hayırlısı olsun
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
ne kadara sattın?
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
alanada satanada hayırlı olsun.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
Alper dün akşam telefonla konuştuk bugün parça alacaktık senin arabaya hiç bahsetmedin, bende şimdi senin parçayı sorgulamaya başlayacaktım. Hayırlısı olsun
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
hayırlı olsun.
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Hayırlısı olsun alanada satanada. |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
Bugün İtibari ile arabamı satmış bulunmaktayım yeni alıcısına hayırlı olsun allah kısmet ederse 2009-2010 honda Civic arıyorum ama pejo ailesinden ayrılmak yok
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |