![]() |
|
AŞIRI BEYAZ DUMAN VE BUHARLAŞMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SK108 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: Tekniker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2012 Saat 18:05 |
tamamdır arkadaşlar yardımlarınız için tşk ederim.
Gerekirse gelişmeleri yazarım.
İyi akşamlar.
|
|
106 XS ile yaşıyorum..:))
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dumanın miktarı ve süresi önemlidir, aşırı duman demiş arkadaş, suda eksiltiyorsa muhtemelen pistonlara su kaçıyodur. su eksiltmiyorsa normaldir |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Yazın bu şikayetin olmaz bendede 106 var ve aynı olay bendede oluyor ama sıkıntı vericek bir durum değildir.
Hava soğuk çıkan hava sıcak normaldir.
Düzenleyen outlaw - 07 Aralık 2012 Saat 17:51 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam sabahları kısa süreli beyaz duman normaldir ama sizin mesajınıza göre 12-13 dakika sürüyor, ve suda eksiltiyor, yağ çubuğunu çekin bakın anlaşılması zor olur ama yağa su karışmışmı kontrol edin
|
|
![]() |
|
SK108 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: Tekniker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
valla haraket çizginin ortasında normal gibi duruyor zaman zaman yükselmeler oluyor. 106 larda hararet sorunu sık karşılaşılan bir durum diye biliyorum..
Tşk ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
Hocam diğer konunuzda da su eksilttiğinden bahsetmiştiniz aracın hararet değerleri nasıl, conta yakmış olmasın?
|
|
![]() |
|
Merhabalar, 1998 MODEL OTOMATİK 106 XS LPG li aracımda özellikle sabahları (soğuk havalarda) aracı çalıştırdığımda egzosda BEYAZ DUMAN VE BUHARLAŞMA oluyor.. Elimi o buhara tuttuğumda çok hafif bir nem var gibi..Araç sabahları benzinde çalışıyor 3-5 dk çalıştıktan sonra Lpg ye geçiyor. Bu beyaz duman ve buhar olayı 6-7 dk devam ediyor diyebilirim. Bunun nedeni nedir ? Sizce neden olabilir ? Bu tarz bir olayı Yaşayan varmı ?
Tşk ederim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |