![]() |
|
Karter Muhafazası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ilyasamca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilyasamca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2018 Saat 11:43 |
|
Benim arabada da çelik muhafaza vardı bugün yolda giderken muhafaza düştü, TEM'in ortasında kıvılcım saça saça kenara çektim, söktüm. Vida yerleri folloş olmuş, şimdi tekrar taktırsam yine düşecek Allah korusun hızlı giderken düşseydi kazaya sebebiyet verebilirdi. Bence çelik sac muhafaza çok ağır ve gereksiz, muhafaza gerekli ama basit plastik bir muhafaza da yağmurdan, taştan, çamurdan korur. Peugeot 206'lar için plastik karter muhafazası nereden bulurum? Var mıdır? Bilgisi olan haber ederse sevinirim.
|
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu benim 206 cc taktırmayı düşünüyorum araç 2.0 acaba uyum sağlar mı?
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kartermuhafazasi.com ben aldim arkadaslar evet 206 için uyumludur ve yaptırdım memnunum sadece 2 vidalama delikleri denk gelmedi onuda hemen yapip taktılar zaten
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Konu biraz eski ama şöyle 60-70 tl rakama satan bir yer var mı arkadaşlar? Çok fazla fiyat yazmışlar hep 90-120 tl arası.. Bilen var mı? ):
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
karter muhafazası onemlı arkadaslar söktürmeyelım.yoksa taktıralım...
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
![]() Arabamı resimde gördüğünüz kaldırıma 2 teker kaldırımda 2 teker yolda olacak şekilde park ediyorum. Garaj kapısının önünde eğim var, o eğimden çıkıyordum :) Muhafazayı takınca artık çıkamıyorum :)) Resme dikkat ederseniz eğimin bittiği yerde tümsek var. Hatta ucu da sivri. Önceden sürtmüyormuş ama Allah'lık geçiyormuşuz demek ki. Çünkü muhafaza en fazla 3 parkmak etki etmiştir. Belki o kadar bile değildir. Küt diyor takılıyor şimdi. Direk canlı örnek olsun bence size :) Sakın sökmeyin. Geri geri çıkıyorum şimdi. Ama muhafazayı taktırmasaydım belki de bir gün tam karterin oraya denk getirip karteri delebilirdim. Muhafazayı taktırınca anladım önemini. |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
2 senedir kullanıyorum. saç olandan taktım . aksaraydaki yedekparcacılardan almıstım 60-70 tl gıbı bır fıyatı var. kesınlıke tavsıye edıyorum. malum yolların hali ...
|
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
|
Benim araçta varmış alırken satıcı söylememişti, lastik değiştirirken görünce sevinmiştim. Mıcırlı / bozuk yollarda ve yurdumun sel halini almış yağmur sularından geçerken insanın içi biraz daha rahat oluyor. Sonuçta aracın tasarımcısı asfalt arabası tasarlıyor böyle şeyleri masraf etmemeleri normal.
|
||
206 1.4 + LPG
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
söktürüyorsanız atmayın
![]() ![]() Bende Alıcam. yayları taktığımda. Düzenleyen serkan719 - 17 Ocak 2013 Saat 00:57 |
||
![]() |
||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
dogru dedıklerınız arkadaslar tesekkurler fıkırlerınız ıcın...söktürmücem bende o halde...
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
sürtüp ses cıkıyor demissiniz, sürttügünüzde hic olmassa nereye neyin surttugu belli fakat o yokken oyle bir ses duysanız, eywaaah acaba yere neresi carptı diyeceksiniz..
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
sakın sakın söktürmeyin! sürtsün o hic sakıncası yok o olmasa karteri sürtüp delebilrsiniz ya da klima mekanizması da ağır hasar alabilir, koruma 1 cm kadar daha yere yaktaştırıyor aracın altını ama sürtsün sorun degil üzerinde sadece cizik ya da hafif gocukleri olusur, aracınızın parcalarının yere sürtmesinden iyidir.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Söktürmeyin hocam, onu söktürünce bu sefer karteri sürtersiniz.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
benım 106 da var arkadaslar.ve arabaya 5 cm yay takınca ıyıce yere yakınlastı bu muhafaza.5-6 cm var yer ıle arasında.söktürmem sakıncalı olur mu.yay takınca 5 cm'den fazla düştü benım araba cunku.ne dersınız?
ara ara muhafazayı sürtüyorum.saç olduğundan acayıp ses cıkarıyo korkuyorum.arabadakılerde korkuyo sesten bırseye mı carptık dıye...
|
||
![]() |
||
|
bende maslak sanayi de takrtırmıstım özel serviste 70 lira korumaya 20 tl de adama vermistim sonucta aracı havaya kaldırdı altına girdi bi suru ugrastı.. bu arada bir arkadas ''gergereksiz bir masraf bence. sonuçta araç üretilirken konmmamış. 8 sene 206 kullandım hiç gerek duymadım.'' demiş. aracında 5 cm yay olsa yerde kullansan arabayı illa ihtiyacın olacaktır biz arabayı senin gibi orjinal hali ile kullanmıyoruz muhtemelen yanımızda arazi aracı gibi kalırsın ;)
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Tesadüfe bak bende bugün bunu düşündüm konusu açılmış :)
Hayırlısı olsun Bilgi içinde teşekkürler.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
Karter muhafa için aracın başında duramadım ama usta önce arayıp senin dediğin tamponun altına ayak yapılması lazım falan dedi. sonradan aradım ne oldu diye, gerek kalmadı dedi, heralde görmedi baştan bağlantı ayaklarını :) Sen ne yaptın cd çalar işini değiştirdin mi :) |
||
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hayırlısı olsun iyi olmuş.
Davlumbazın değişimi 15dk kaldırmaya gerek yok sadece tek tarafı kaldırıp tekeri sökmek lazım. |
||
![]() |
||
|
şahin peugeot ile görüştüm 100 tl karter muhafaza, 50 tl de davlumbazlar için fiyat aldım siparişi verdim. piyasa fiyatları ile aynı sayılır. sadece karter muhafazada fark var biraz. ama onlar da 50-60 tl ile 100-120tl arasında değişiyordu. |
||
|
||
![]() |
||
|
Özel mesaj attım henüz cevap gelmedi. Ön davlumbazlar ile beraber değiştireyim diyorum hazır aracı kaldırmışken. çünkü ön davlumlarda kırıklar var. tekrar tekrar iş olmasın. şimdi telefon ile bi ulaşayım olmadı. |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |