![]() |
|
307 sw bagat pandizotu(perdesi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 Saat 20:45 |
pantizot un hiç pesine düşme ben aracı aldığımda benimkindede yoktu buna cok taktığım için parcacılara gittik bulamadık servisi aradık sipariş ile geliyo 750 tl civarinda fiyatı var dediler hurdacılara gittik onu bulamazsınız bulsanızda 300-400 tlden aşağı kesinlikle bulamazsınız dediler döşemeciye gittim raylı perde tarzında bişey yaptırmak için usta hiç bişeye benzemez dedi babamla işe koyulduk elimizde bulunan mdf ile ölcü alarak kestik biçtik deneme yanılma vs. durumlarla 3. parcada tamamen arka kısma oturan süper bişey kestik ve oturtturduk orj. pantizot nasıl oturuyosa buda %99 oranında aynı şekilde oturuyo tek eksiği bagaj kapağı acılınca havaya kalkmıyo onun ardından döşemeciden vinlex deri aldık ve mdfyı kapladık benim arabanın döşemeler gri olduğu için gri kapladık ve süper duruyo bunu ankarada yaptıracağın pandizot işiyle uğraşan yerler vardır mutlaka ama mdf kestirmeye kalkarsan ank. sitelerde kestirirsin döşemecide en fazla 30 tl para alır bu arada ben bu pandzot için en fazla olsa olsa 100 tl olur diyodum
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba iyi günlerde kullanın aracınızı. Serkan abinin de dediği gibi çıkmacıları ziyaret edebilirisniz ama zor bulunan bir parça. Normal 307lerin pandizotu bulunmazken bu biraz daha zor olur.
Aradığınız parça Bagaj yük tentesi olarak geçer iki tipi var; Parça servis kodu - Tipi - Fiyatı 8794 NA Açık gri beyaz 822tl 8794 RS Kaşmir grisi 644tl Hararet için değerler normal. Motorun 70-90 derece arasında çalışması gerekir. |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bende arabamı ilk aldıgımda bu hararet meselesi için baya takılmıştım ama normal bu arabalara peugeotlar için onu anladım ve kafama takıntı yapmayı bıraktım :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun, padizot için çıkmacılara bakabilirsiniz, yada sırf padizot işiyle uğraşan firmalar var. Hararet değerleri benim aracımdada aynı, sıkışık trafiğe girmedikçe 90'ı pek görmüyor, çok sıkışık trafik olura 100'e çıkabiliyor.
|
|
![]() |
|
zamboglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Değerli Peugeot kullanıcıları,
Dün almış olduğum 2003 model 307 sw aracım ile aranıza katıldım. siz kullanıcıların tecrübelerine dayanarak soruyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aracımın bagaj Pandizotu (perdesi) yok yerine mdf tahta konulmuş ama bu haliyle pek kullanışlı değil, bu parçayı nereden bulabilirim veya yerine ne yapabilirim. Birde hararet göstergesi 70 ile 90 arasında değişkenlik gösteriyor. yani 90 da sabit kalmıyor. bu durum normal mi. Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |