![]() |
|
Sizce 307'm için hangi angel ve kaç kelvin xenon ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 Saat 13:36 |
||
yok emrah cok aradım ıc tarafta kalıyor sadece +- kabloları cıkıyor,acıp degıstırmek gerekıyor.
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abi benim korna sesi çok kötü ya acaba bende mi sıkıntı var diye merak ettim gerçi yeni kornam az once geldi ama.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
Angel far düşünüyorsan 4300 k öneririm. En iyi görüş ve aydınlatma bu şekildedir. Eğer istersen de elimde el yapımı bi-xenon farlar var aracımı sattığım için boşa çıkmıştı.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
salih abi resmi koydum işte seninkiyle aynı mı bilmiyorum..
Fatihim seninde ledler mutlaka değişiyordur farın alt kısmındandır muhtemelen benim stoplara gelince arabayı aldığımda cam sökülüydü boyası dandikti hatta değiştirmeyi çok düşündüm bi ara gaza gelip stopları söktüm sonra renkli kısımlar tırnaklı onları çıkardım zemini iyice zımparalayıp mat siyah boya attım birde renkli kısımları çok ince zımpara ile zımparaladım mat oldu çok daha iyi durdu sonra silikonla yapıştırdım. bu halini beğenmeye başladım vazgeçtim değiştirmekten kullanıyorum hem farklı da duruyor kimsede de yok cam sökme işi ise aynı far açma gibi kolay olacaktır sökülebilir diye düşünüyorum. yeri değil ama bi ara korna sesinizi videoya çekip atabilir misiniz çok ayar oluyorum korna sesine bende mi sorun var hoş yeni korna siparişi verdim ama..
|
|||
![]() |
|||
metegorkem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
impact sırrını söylemeyecek heralde :)
|
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
:) Sonar marka angeller bendekı.Xenonlar 8klık fakat 6klık takacagım.Sonarda mercekler ıyıdır junyana gore.Fakat junyanında angel halkalar daha parlaktır ve patladıgında degısebılır far ampulu gıbı,sonarda farı acmak gerekıyor.Ikısının artıları eksılerı var yanı.
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
||
Sonar 6k bence,mercekler junyana gore ıyı,fakat angel halkalar sorunlu derken junyana gore daha sonuk,junyanda ıyı yanı bu ledlerı degısterebılıyorsun :)
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
||
hocam benim stoplar inpro devşirmesi ön cam sökülüp krom yerler boyanıp renkli kısımları ise mat yapıldı. öyle değişik bişey oldu
|
|||
![]() |
|||
metegorkem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
||
çok teşekkür ederim
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
||
Aynen öyle, şahincilerde doğancılarda var artık.. :)
6000k şimdilik aklımda olan ama hadi hayırlısı..
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Türkiye de yokken herkes imreniyor deli oluyordu. şimdi ele ayağa düşünce apaçi işi oldu. Arz talep meselesi biraz.
Ben 30000K kullandım. Ben kullandığım vakitlerde kimse de yoktu o ton. Sonradan baktım herkes de var ayrıca aydınlatması da felaket kötü söktüm kutusunda duruyor yedek ampülleri ile. 36000K gibi bir değer olacağını sanmam ya 45000 ya 60000 olması lazım. 30000K mora yakın mavi idi. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
||
36000k oluyo dostum, ama yeşil de çok dikkat çeker biraz apaçi işi olur diye düşünüyorum sence de öyle olmazmı ?
Aynen hocam geçen de konuşmuştuk seninle.. Senin stopların markası ne ya çok şık duruyolar ?
|
|||
![]() |
|||
||
junyan aydınlatma açısından kötü diye düşünüyorum(diğer aracımdaki aydınlatmayı kıyaslandığımda bana öyle geliyor kimisi iyi diyor bilemeyeceğim) ama şekil olarak en güzeli bence..
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
4300-6000 arası olmadıkça bana kalırsa yeşil xenon alın. 45000K olması lazım
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
||
çok teşekkürler önerin için..
kafaya koydum angel alıcam.. neden sonar peki hocam ? junyan çok daha güzel duruyor görsel bakımdan ?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
||
Merhaba arkadaşlar, rengi yeşil olan 2002 model 307'me angel far + xenon almaya karar verdim..
Sizce; Ne marka angel almalıyım ? Junyan'ın merceğinin çok kötü olduğunu, dolayısıyla ışığı çok kötü dağıttığını söyleyenler var.. Ama dıştan en güzel duran marka Junyan.. 350 TL'den düşük fiyat bulamadım sıfırı için.. Ne marka ve kaç kelvin xenon almalıyım ? Tabiki Philips en iyisidir ama çok pahalı olduğunu hepimiz biliyoruz.. Fiyat/performans açısından en iyisi hangisi sizce ? Ayrıca 6000kelvin ile 8000kelvin arasında çok kaldım.. 8000k'nın yağmurlu havalarda falan performansının düşük olduğu ortada ama mercekli farlarda çok güzel duruyor gibi.. 6000k'nın aydınlatması daha iyi ama rengi nasıl durur fıstık yeşili 307'de ? Çok kararsızım hepsi hakkında lütfen bi yardım ediverin ya
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |