|
2.Kıbrıs Buluşması 16.12.2012 |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 21:29 |
Sol direksiyonlarla özellikle geceleri sağlamak abartılı olmasa da trafikte rahat durmayanlar için biraz zorlandırıyor.. Onun dışında pek bir zorluğunu yaşamadım Allah'a şükür.. Ama bunun zorluğunu acı çekerek yaşayan çok insan tanıdım..
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zor değilmi İlker ters şeritte araba kullanmak, ben olsam çok zor alışırım sanırım.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bi an dedim ters yönde daldılar kafalar kıyak heralde.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
devamıdır.. Düzenleyen Serco05 - 20 Mart 2013 Saat 21:15 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uzun zamandır fırsat bulamadım videoyu anca kurtarabildim.. Buyrun..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Volkan'ım senin ellerine sağlık asıl.. Hala birşey yemedim o günden beri.. Tencerenin dibi hiç mi görülmez arkadaş, tencere değil kazan |
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok guzel bir gundu katilan arkadaslara cok tesekkurler... ben cok eylendim izleyen arkadaslarimda umarim beyenmisdir tabi daha cok guzel anilarimiz olduda videoya aktarabildiklerimiz bunlar sohbetler cok guzeldi... videolari ceken ilker cigdem kardesim cok sagolasin eline saglik emegine saglik sen guzel bir organizasyon duzenledigin icin bizleri bir araya getirdigin icin cok tesekkur ederim... devami gelecek insallah. :)
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aykut abim çok kısa zaman sonra 3'üncüsünü gerçekleştireceğiz (Ufaktan çıtlatayım halı saha maçı düzenleyebiliriz yakın zamanda) Ailemiz çok çabuk ve her geçen gün daha samimi bir ortam yaratıyor..
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cok guzel olmus. Bir sonraki ne zaman?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar huzurlarınızda Peugeotturkey Kıbrıs.. Buluşmamıza ait bütün video ve fotoğraflar karşınızda.. İyi seyirler tüm kardeşlerimize..
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel kareler, hava şansınıza yine çok güzelmiş.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
videolarımızdan sadece birini yükleyebildim şu an.. diğerleri de akşama yüklemiş olurum.. iyi seyirler Peugeotturkey Cyprus Saygıyla sunar.. Bizi izlemeye devam edin...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fotoğraflar eklenmiştir(1'inci sayfada). Videolar umduğumdan da fazla zaman aldı bu sefer.. yakın zamanda videoları da ekleyeceğim.. İyi seyirler..
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bekliyoruz.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi akşamlar.. Güzel bir gündü.. Herkese çok teşekkürler.. P.T. biraz zamanınızı alacağım en kısa zamanda video ve fotoğraflar ekleyeceğim.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok şu ana kadar değişiklik.. uzun zamandır berk2309 u da görmüyorum.. her işte vardır bir hayır.. yarın görüşmek üzere kardeşim..
|
|
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok malesef gelmedi daha parca yav.pazartesiye kaldi benim arabanin isi.
Ama bu sefer sektirmem :) bir aksilik cikmazsa arkadasin 206 ile gelecegim. Varsa yine magosadan gelecek olan birlikte gidebiliriz |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
EErgul umarım halledebilmiştir aracının sorunlarını..
Saatler kala günceli
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |