![]() |
|
206 gti motor kulağı :S |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2012 Saat 11:33 |
o nasıl olmuş öyle ?
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden halledılmesın dostum ustana gıt halledılmeyecek bı sorun yoktur para varsa tabi o sekılde kullanırsan daha buyuk marsaflar senı beklıyor bence kullanma o sekılde
|
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm arkadaslar gecen gun motor un biraz fazla salladndıgı hissettim vites değismelerinde.Kapotu acıp bakınca sag motor gulagını tutan aliminyum bi parcayu tutan 3 somonun bi tanesi sıyırmıs diyer 2 si yamulmustu motor sag sola degiyodu gozlerime inanamadım :S Sizce bunu halledebilirler mi somonların yalama olan yuvasına yeniden klavuz cekileblir mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |