![]() |
|
P.T. Tavla Turnuvası Şampiyonu 307 Bursa |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 Saat 11:10 |
|
Yönetici Serkan bey 2014 turnuvamız ne zaman yapılacak nerde bu devlet nerde bu yönetim
![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
turnuva olursa ben de katılırım...
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yenmeseydin daha bi iyi olacaktı sanırım
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bi heyecan bi aksiyon gibi sohbet muhabbet fln be o günkü oyundan bişi anlamadım bir ara beraber toplanıp karşılıklı oynayalım tekrardan :D
|
||
![]() |
||
|
elbet bursaya işim düşer
![]() |
||
![]() |
||
|
ne kadar çok taş gelmiş kafama yok koltuk altın sökülmüş müş müş
307bursa canlı canlı oynadık misafirimizdin ankarada seni yenecek değildik ya dimi alicilik :D
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
kuralları okumadım hazıra kondum. kısaca anlatacak biri varsa bana organizartör olma aday adayıyım :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Yokmu organize edecek biri bu işi :))
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bu sene kendimde katılacam katılmayacak bir organizatör arıyorum, turnuva için
Düzenleyen Serkan - 22 Ekim 2013 Saat 22:42 |
||
![]() |
||
|
Gün gelir kaçak benzini bulursak Ankaraya' da geliriz hocam
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
En kısa zamanda yapalım o zaman
|
||
![]() |
||
|
Tavla turnuvasını tekrar istiyorum yenilen pehlivan olarak :))
|
||
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
kesın zar tutmustur salıh abı :) tebrıkler dostum..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
salih abi tebrikler..
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
Dereceye giren 1. 2. ve 3. olan üyelerimizin detaylı adres ve cep telefonu bilgilerini gokhan.goral@kralsoft.com.tr adresine mail atmalarını bekliyorum.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Tebrikler
![]()
Zuurt tesellisi ![]() |
||
![]() |
||
|
Bbeni yenen mutlak şampiyon olmalıydı zaten tebrikler
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
tebrikler
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
tebrıkler
|
||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |