![]() |
|
Dizel aracımla ilk kez soğuk göreceğim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2012 Saat 13:11 |
Valla yakıtta bile artış başladı resmen :( Şu aralar hele zaten beklemeden kaldıramıyorum aracı çünkü ön cam görünmüyor buzdan. Vakit olunca Ankara'da dün çektiğim fotoyu paylaşayım arkadaşlar. Yukarı kesimde oturmanın zorluğu yani. Arkadaşların bütün dediklerine katılıyorum, sadece Koliva hocam yokuşta oturunca ve evin otoparkını yapan arkadaşın göz problemleri olduğunu düşününce çekmeden olmuyor
![]() Eğer 2-3 dk beklerseniz yolda önünüzde giden egzosundan dumanvari bir şeyler çıkaran arkadaşların yanından sakin sakin geçersiniz. Her ne kadar tartışmalı bir konu da olsa, kapamadan önce ve çalıştırdıktan sonra biraz bekleyip öyle yola çıkıyorum.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önerilerinizi önemle dikkate alacagımdan emin olabilirsiniz :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Silecek suyunuda antifirizli silecek suyu koymayı unutmayın 2 yıl önce 5-6 gün silecek suyunu kullanamamıştım
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sicakligin eksiye dustugu gecelerde mumkunse el frenini cekmemek gerekiyor. Sabah kalktiginizda donmus el freni ile karsi karsiya kalabilirsiniz
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Arkadaşlar benzin veya dizel kışın soğuk havalarda aracınızı hareket ettirmeden önce 2-3 dakika çalıştırmanızda fayda var
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
benzinli içinde geçerlimidir :) benımde ilk aracım ve geçirecegim ilk kış :) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
özellikle hava soğukken 3-4 dakika bekleyin aracı ilk kaldırmadan önce. araç bi kendine gelsin ya :)
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar dizel aracımla ilk kez soğuk göreceğim, havalar soğumaya başladı. Ben şimdilik aracı kaldırırken dikkat falan etmiyorum, ancak dün akşam bu saatlerde aracı çalıştırdım 20m gittim durakladım kalkarken stop etti, gazı normal havalarda verdiğim gibi verdim fazla bağırtmadan.
Siz nasıl kullanıyorsunuz dizel araçlarınızı kış aylarında özellikle ilk çalıştırırken?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |