![]() |
|
206 arka soldan sesgeliyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DJ206XS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 02:48 |
haklısınız arkadaşlar en kısa zamanda baktırıcam... teşekkür ederim ilginiz için..
|
|
Peugeot 206 XS 1.6 3P 2000 Model
|
|
![]() |
|
isapasa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam arabanızdan ses geliyorsa zamanında bakım yaptırmak lazım. bir şey yok veya çok tutar diye gitmesseniz ileride daha büyük karşınıza çıkıyor. ben bizzat yaşadım. arka kampana ise pek pahalı olmaz. en iyi ihtimalle torna ettirirsin en kötü ihtimalle yenisini alırsın oda yan sanayi ürünler ucuz.
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen baktır.. Ne olduğunu, ne kadar tutacağını, ne işlem yapılacağanı söylerler.. Yap dersen yaparlar..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
DJ206XS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
arkalar disk değil... tırsıyorum tamirciye gitmeye :) ameliyat ederler diye tırsıyorum...
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
balataları kontrol ettırmek lazım.. teker rulmanlarını kontrol etmek lazım.. dısk varsa dıski,kampana varsa kampanaya baktırmak lazım.. bu 3unden yapar dıye dusunuyorum..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
merhabalar..
206 1.6 xs 2000 model aracımın arka sol tekerden bi ötme sesi gibi bi ses geliyor yavaş gittiğim zmn.. hani frene bastığında bazı arabalarda balata hafiften ötme sesi yapar ya... onun gibi bi ötme sürtme sesi gibi ses geliyor... bunun sebebi nedir? acaba torsiyondamı bir problem var? yada yağlamak flnmı gerekiyor??...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |