|
ankaradaki peugeot ustaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
atur
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2019 Konum: mamak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2019 Saat 13:36 |
arkadaşlar arabayı alalı bir ay oldu. burada arkadaşların tavsiyesi ve yorumları üzerine öz simge özel servise serdal ustaya aracı götürdüm. gerçekten memnun kaldım. viteste vuruntu sorunu vardı. netten bayağı bir araştırma yaptım en son buradaki yorumlara göre öz simge ye gitmeye karar verdim. gittim sorunumu hallettiler ve gerçekten memnun kaldım. tavsiye ederim.
|
|
gokha_nn
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106 dan anlayan overboost mete usta var diger modeller olarak da karacamotosport - bide orsel orhan usta benim tavsiye de bulunabilecegim senin islem o kadar dertli bi islem gibi durmuyor ama tanisman icin iyi adresler bunlar ilerde olabilecek aksilklerden dolayi
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
eeccaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10 aydır ses çıkmamış gerçi yine de sormak istedim. Kardeşler Peugeot'ya gidebildiniz mi acaba? Burası bana yakın, bir-iki kişi daha ben gittim memnun kaldım dese, haftaya ben de gideceğim. Disk balata değişim işim var. Ustam Şaşmaz'da olsun istiyorum. Diğer taraflar bana fazla uzak kalıyor. Güncel tavsiyelerinize ihtiyacım var. İçime sinecek bir yer bulamadım hala bu işler için.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eee gittiniz mi söyllenilen yerlere?
Benim bir ayağım da Ankara'da, gittiğimde kime gideceğimi bileyim :)
|
|
onkeskin
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim ..en kısa zamanda önce kardeşler otoya bi gideyim .daha sonra burda paylaşırım.
|
|
kaderim@61
1. Vites 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
karaca motor spor yılların peugeot ustası artı motor modifiyesi yapıyor eskiden yarış arabası felan yapıyormuş profösör dr. nurettin karaca
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benimde tavsiye edebileceğim özsimge peugeot var serdar usta işinin ehli ben aldığımdan beri oraya götürüyorum aracımı oldukça memnunum.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emin ol ki birçok kasap ustadan çok daha iyiler..=) isim vermeyeyim şimdi; aracımı ilk aldığımda şaşmazda bir başka peugeot ustasına gitiim sırf aracım nasıl diye sormak için... öldürdüde öldürdü bana motorda sökmedik parça bırakmadı şu atılacakl su takılacak su sıkılacak su gevsetilecek triger değişecek vb. şeyler.. sonra engin ustaya gitiim Allah razı olsun... adam herşeyi hesapladı şu seni bu kadar daha götürü gerek yok gibi şeyler söyledi.... trigeri söküp baktık değiştirmek için aldığımız trigeri de geri götürdük adam sökmeye takmaya para almadı değiştirmediği için... ben bu kadar söyleyeyim bu sebepten artık değiştirmeyeceğim 2 şey var 1- mahalenin 24 yıllık bakkalı 2-kardeşler peugeot.... |
|
onkeskin
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim.en yakın zamanda gideceğim .umarım maddi yöndende yardımcı olurlar.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şaşmaz da kardeşler oto var engin ve ahmet usta... oraya gidersen muhakkak yardımcı olacaklardır ve içine sinecek şekilde işini yapacaklardır...(engin usta göral ın eski servis elemanıdır bu arada)
|
|
onkeskin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar merhaba aben yeni katıldım aranıza ankarada tavsiye edeceğiniz peugeot ustaları var mı acaba.benim de99 306 xr aracım var bazı sorunlar varda.yardımcı olursanız sevinirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |