![]() |
|
jant kaplama (fotoğraflı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 10:05 |
||
Plastidip biraz pahalı bence tecrübesiz biri için macera olur uygulamak o kadarda kolay değil kopup geliyo fazlalıkları çıkarım derken tecrübeyle sabittir
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bencede orjinal hali kalsın arabayı bas sadece biraz yeter diye düşünüyorum :)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nacizane önerim bu jantları bence boyatma orjinal hali daha güzel.
daha agresif hatlara sahip jant olsaydı ozaman boya güzel olur.
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
benım aracımda aynı renk tabıkı zevk meselesı ama böyle jantlarım olsa hayatta bozmazdım...
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Oylama yapıyosan ben de elleme bu hali çok güzel derim... Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki ;)
|
|||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|||
![]() |
|||
Furkann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
||
kaplama derken plastidip tavsiye ederim ;)
|
|||
- 06 FRK 54 -
|
|||
![]() |
|||
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
||
türk insani tam bir bilgi sahibi olmadan konuşmayı çok seviyor , yine de "teşekkürler" yorumun için |
|||
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
yagızcım bence orjınalı daha guzel :) ama zevkını al ıcınde kalmasın,egerkı musaıt olursam beraber gıdelım bende jantları yaza hazırlamayı dusunuyorum.
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
||
tamam arkadaslar ama dayanamadım arac mukemmelken kötu hale sokmanıza hepsı peugeot hastalıgından kaynaklanıyo yanı
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Kelimeleri seçerken daha dikkatli olalım, ayrıca fotolar gerçek değil, nasıl duracağını görmek için fotoshopla yapmıştım. |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
arkadas onlar fotoşop. ön bilgi amaçlı diğer arkadaslar yaptı.
Düzenleyen Serco05 - 14 Aralık 2012 Saat 16:49 |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
||
aracı boyamış sıvamışşın sen bu ısı bılmıyorsun kusura bakma ama
Düzenleyen Serco05 - 14 Aralık 2012 Saat 16:49 |
|||
![]() |
|||
Hypron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
||
bu aracın aynı renkte olan jantları gördüm çok iyi duruyor ama resimi bulamıyorumki göstereyim
![]() |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
bence makbulü önlerin çok az daha aşağıda olmasıdır.
|
|||
![]() |
|||
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
||
eşitlesem önle arkayı nasıl olur acaba
|
|||
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
arkayı indirmeyin derim ben 307 lerdeki gibi arka tarafa daha aşağıda kalıp kötü görüntü olur..
|
|||
![]() |
|||
||
fiyatı biraz yüksek söylerlerse hiç uğraşmamayı düşünüyorum dediğin gibi :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Önlerde 5cm eibach yay var , arkaları da torsiyondan biraz kıstım ama yeterli olmadı abi ya farkındayım onun biraz daha kıstırmayı düşünüyorum ben de
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Çok büyük ikilemde kaldım arkadaşlar , sonuçta araç güzel görünsün diye yapıyoruz bunları beğenmeyenler olduğu sürece karar vermem kolay olmıcak. Bir süre sonra sıkılır mıyım diye de düşünüyorum koyu renkten ama bakalım ya iç hesaplaşma yaşadıktan sonra karar vermeye çalışıcam :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Plasti dip kaplamadan daha pahalı ![]() Fotoğrafları göremedim ben. Orjinal hali daha hoş. Bu janttan ben de arıyorum. 15" replikasını alacaktım ama 16" olmayınca ariane olmuyor. Basma konusunda hem fikirim. Rengi böyle kalmalı. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |