|
yeni akü taktım aracı bilgsyra taktırmak gerekirmi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 Saat 21:11 |
gerek yok
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Ben dün değişirdim, arac serviste gerek yok
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde bitek teyp ayarları bozuldu birde bilgi ekranı Düzenleyen gngburak - 12 Kasım 2012 Saat 20:29 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Benim 307'nin aküyü çıkarınca sadece radyoyu tekrar tanıtmak gerekir kodu falan var dediler ama aküyü çıkardık yenisini taktık sonrasında hiçbir şey olmadı. Bence sizde de gerek yok herhangi bir tanıtmaya falan.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
passatı olan bir arkadaşım demişti aküyü çıkarırsan beyni sıfırlaman gerekiyor dedi kafam karıştı benimde |
|
www.gngtasarim.com
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
hayır.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkese slm lar iyiakşamlar
akü bitmişti yeni aküyü kendim taktım.
şimdi aracın beynini herhangi birşey yaptırmak gerekiyormu?
yani sıfırlamak yada program attırmak gibi...... Düzenleyen gngburak - 12 Kasım 2012 Saat 18:44 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |