|
301 Tanıtım Kokteyli (Foto) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 08:19 |
301'in iç tasarımı gerçekten berbat ama çok ferah bir araç olmuş, ben şunu anladım bize böyle bir araç lazım, kokteylden çıkıp 206'ya bindik benim ufaklık hemen uyudu çocuk koltuğunu yatma pozisyonuna getirince hanım ön cama yapışmak zorunda kaldı, hanımla birbirimize baktık ve B segmenti araçları eledik
|
|
Mami86
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
208 ile test sürüşü yapmıştım ilk geldiği hafta 1.4 hdi otomatik dizel start stop özelliği olan modeliydi. Çok keyifliydi start stop gayet başarılıydı hiç hissetmedim stop edip tekrar çalıştığını, ses yalıtımı iyi ve motor sesi biraz daha azaltılmış gibime geldi.Performans olarak bildğimiz 1.4 hdi.. Gayet keyifli bi araç iç mekan ferah göstergeler değişik açıyla konulmuş ortadaki multimedya ekran göz almayacak açıda ve kullanımı gayet basit, yol bilgisayarı verilerini bu ekrandan görüntüleyebiliyosunuz. Hoşuma gitti açıkçaso ama dış görünüm 206 dan sonra yeterince kışkırtıcı değil bence...
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
208 tasarım olarak baya güzel olmuş ama 301 i pek beğenmedim nedense.. iç tasarım zaten kötü.. ayrıca pug artık lastik paspas kullanmaktan vazgeçmeli bence..
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guzel parti olmus anlasilan Tesekkurler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paylaşım için teşekkürler
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bugün Baykaralar Otomotivin düzenlediği Peugeot 301'in tanıtım kokteyline katıldım, Araç dış tasarım olarak çok iyi fakat iç tasarım olarak hiç beğenmedim, Access ve Active modelleri vardı, Allure modeli henüz Türkiyeye gelmemiş, Allure modelinde dijital klima, grafik bilgi ekranı gibi hem konfor hemde görsel odaklı farklılıklar varmış. Araç tahminimden çok geniş, 1.75 boyundayım ön koltuğu kendime göre ayarladığımda arka koltuk diz mesafesi inanınlmaz aynı şekilde baş mesafeside öyle, bagajda çok geniş, Allure modeli dedikleri gibi iç dizayn olarak beğenimi kazanırsa bu aracı almayı düşünebilirim. 301'den inip 206'ma binince arabamın bize küçük geldiğini iyice anlamış oldum.
208'ide inceleme fırsatım oldu gerek iç tasarım gerek dış tasarım çok beğendim özellikle Allure modelinin iç tasarımı gerçekten çok hoş, gündüz ledleri çok hoş olmuş araç biraz geniş olsa tam istediğim araç 208, geçenlerde clio 4'ü inceleme fırsatım olmuştu, şahsi fikrim gerek iç tasarım gerek dış tasarım 208 açık ara önde Kokteylden kareler 208 access 208 access 208 access 208 allure 208 allure 208 allure 208 allure 301 active 301 access Kokteylden kareler |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |