![]() |
|
Kıbrıs 25.11.2012 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 22:32 |
video super olmus eline saglik,devamini getirelim.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar henüz zaman bulabildim video eklendi. ilk sayfada fotoğraflar ve video.. iyi seyirler..
|
|
![]() |
|
yakın zamanda tekrarlanacak.. yer konusunda henüz erken.. senin aslanı öncelikle kaldıralım bir ayağa..
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
abi cok uzuluyorum bu `ilk` i kacirdigim icin yav. nasip artik. en kisa zamanda bir bulusma daha ayarlayalim magosayi peugeotturkey ile tanistirayim daha kalabalik olacagiz.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
başlangıç için bir güzel organizasyon olmuş. Manzarada süpermiş
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
cok guzel bı bulusma olmus kusura bakmayın gelemedım arabada vıtes arızaya gecıyo konum sensorunde arıza var :( :( :(
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
hep birlikte devamını getireceğiz.. Herşey gönlümüzce olsun..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tekrar sayinca 5 cikti
![]() |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
guzel bir gundu arkadaslar havada guzeldi hersey icin cok sagolun... katilan arkadaslar tanismis olduk ilk tanisma guzel gecti onemli olan peugeotturkey ailesini bir araya toplamak devamini getirelim.
hepinize cok tesekkurler.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
abii biz içtik siz buldunuz kafayı
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Resimde 5 kişi var Aykut, yoksa benmi yanlış görüyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Uffff havaya bak ya. Birak yagmuru neredeyse bulut bile yok.
Ilk resimde 5 kisinin ismi yazilmis ama resimde 4 kisi var ![]() ![]() Baska foto yok mu? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hava güzelmiş şansınıza, güzel fotolar
![]() |
|
![]() |
|
resimler eklendi
Düzenleyen cigdemilker - 28 Kasım 2012 Saat 22:29 |
|
![]() |
|
Kibris icin buyuk gun bugun.Resimleri sabirsizlikla bekliyorum. Iyi eglenceler.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Tüm Kıbrıs üyelerimizi organizasyonda görmek isteriz.
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
kardesim aracında yer varsa seninle geliyim bende. benim canavar arızalandı bugün. sana da uyarsa sabah yola çıkmadan beni ara mutlaka 0533 875 29 19 (Enes)
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun Ergül.. Usta konusunda yardımcı olamayacağım ama ilk fırsatta öğrenir öğrenmez dönerim telefondan.. Aracın olmasa da bu tanışma organizasyonumuza gelmelisin
![]() Düzenleyen cigdemilker - 24 Kasım 2012 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
arkadaşlar bugün lefkoşadan gelirken aracın akslar dağıldı yavvv. gelemiyorum yarın. nasip..
magosa tarafında bildiğiniz peugeot ustası var mı acaba aksları yaptırabileceğim?
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
Son gün günceli..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |