![]() |
|
boya dökülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aeapaydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aeapaydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 13:06 |
merhaba, aynı sorun bende de var. aracım 2011 model ve sıfır km olarak satın aldım. evet 5 yıl boya garantisi var ama servise gittiğimde bu olay kuş pisliğinden dolayı olduğu için garanti dışı olduğunu söylediler. halbuki olayın kuş pisliğiyle falan alakası yok.
bu olay ilk olarak aracı satın aldıktan 3-4 ay sonra başıma geldi, tavanda 2 adet nokta şeklinde bir dökülme ile başladı. ben de normal olarak servise götürdüm. servisteki görevli kuş pisliğinden olmuş, aynısı benim araçta da var tarzında hiç de profosyonel olmayan bir şeyler söyledi. ben de telefonla peugeot müşteri hizmetlerini arayıp olayı anlattım. sonuçta daha 3-4 aylık bir araç ve garantisi devam ediyor. boya sorunuyla gelen herkese aynı şeyi söyleyip gönderecekseniz neden bu garantiyi veriyorsunuz dedim. bayaa bir şikayet ettikten sonra servisten arayıp tekrar çağırdılar. fazla uzatmayim, sonuçta pasta cila yapıp gönderdiler. şu an aracımın 5 yerinde aynı sorun devam ediyor. sol arka lastiğin üzerinde el kadar bir dökülme var. çok yere gösterdim kimse neden olduğunu anlayamadı. araba resmen pul pul soyuluyor. arabamı yenilerken tekrar peugeot almayı istiyordum ama şimdi asla böyle birşey düşünmüyorum. kimseye de peugeot yu önermiyorum. Düzenleyen aeapaydin - 29 Kasım 2012 Saat 13:11 |
|
![]() |
|
maserati ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araba 2005 model sıfır aldım boyanın döküldüğü yerlerde darbe yada hiç bir işlem yok
kendi kendine dökülüyor
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Araç kaç model ? Araçta darbe vb durum var mı ?
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
maserati ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
tam bilmyorum ama 5 sene galiba
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
kac yıl boya garantısı werılıokı pejoda?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar 2005 model 307 1,4 hdi aracım var arabayı sıfır aldım arabanın ön direklerınde ve tavanın arka tarafında boyalar dökülüyor ön iki direkte özellıkle cok dökulmler var servıse göturdum garanti süresının bittigini söluyorlar parayı ver boyayalım diyorlar bu dökülmeler bana normal gelmedi yardımcı olabılecek arkadaşlar varmıdır ne yapmam gerekir bilgi veren olursa sevınırım.teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |