![]() |
|
106 GTİ - 106 QUİK ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2012 Saat 17:32 |
|
1.6 varken 1.4 bana gelmez haa illa 1.6 olsun dersen al bir xs canavar gibi takıl caddede ....
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Boşver hiç kafanı karıştırma helal süt içmiş bitane Quik bul ohh mis gibi keyfine bak ;) Düzenleyen Quiksilver_106 - 06 Kasım 2012 Saat 15:18 |
||
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
||
![]() |
||
10RS935 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet o yondende haklısın kardesım ya kafam karstı vallaha :)))
|
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
|
![]() ![]() |
||
106-Quiksilver |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
|
Güçlü arabaya binmek elbette zevkli olucak ama alıp ugraşması ve sonra satmasınıda düşünmek lazım. Ben gayet memnunum maşAllahı var bastınmı gaza uçuyor..Günümüzde benzin olmuş litresi 5tl elbette o arabayı alan benzin sorunu elmemesi lazım ama matematiksel işleme girdikmi ciddi miktar çıkar. bide altında öyle motor olunca rahat durman zor. Boşver güzel bi quik bul aynı kasa kardeş görünüme ufak değişiklik yap paşalar gibi yavaş yavaş devam et.. Güç degil görüntü önemli bence
Düzenleyen Quiksilver_106 - 06 Kasım 2012 Saat 14:23 |
||
106-Quiksilver |
||
![]() |
||
10RS935 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
işte sorunda o kardeşim yaa :)) binmşiken diyorum güclü bi araca binmek var :))))
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
temiz gti bulmak çok zor quick ise daha kolay bulunur, ama cuick te gti tadı yaşanır mı bilmem.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
HAKLISIN GALIBA AMA SES AYNI OLURMU :)??? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
|
bence piyasadaki çogu GTİ'lar ekmeğini yemiş kırıntıları kalmış artık.. İnanma bence o denilenlere.. Quik tavsiye ederim yakıt olarak ideal GTİ ile aynı görünüme sahip temiz aslan sütü içmiş bitane bulabilirsin emin ol
|
||
106-Quiksilver |
||
![]() |
||
|
SELAM ARKADAŞLAR NE ZAMADRI ARAŞTIRIYORUM AMA HALA KARAR VEREMEDİM TÜM ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR 106 GTİ İSTİYORUM AMA MALUM KÖTÜ YORUMLAR FELAN DOLU HER YERDE BENDE GTİ Mİ? YOKSA QUİK Mİ KARAR VEREMEDİM ARKADAŞLAR Bİ ARAÇ BULDUM ANKARADA 99 MODEL GTİ SADECE KAPUT VE SOL CAMURLUKTAA DEĞİŞİM VAR ODA SERVİSTE DEĞİŞMİŞ SÖLEDİĞİNE GÖREDE ORGİNAL 119.000 DE ARAÇ ACİL OLARAK YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!!! NOT: ÖNCEDEN 206 XR'EM VARDI MOD YAPMISTIM SAGLAM OLDU BAYA AMA EVLENDİM 3 AY ÖNCE SATTIM EVLENDIK DİYE AİLE ARABASI 97 SKODA ALDIM AMA OLMUYOR YAA :))) EVLEMSEDE COCUGUMDA OLSA DURUM DEGİŞMİYOR ÇÜNKÜ YAŞAM TARZIM BU :))))))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |