![]() |
|
106 benzin göstergesi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2012 Saat 10:40 |
Samandirayi degistirmeden once kablolarina direnc koyarak ya da basitce kisa devre yaparak sorunun samandira tarafinda mi yoksa samandiradan gostergeye kadar olan kisimda mi olup olmadigini anlayabilirdiniz.
45 litre tank kapasiteniz var. |
|
![]() |
|
mavioniki ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mavioniki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Yeni gördüm burayı ve şanslıyım sanırım burda oldugum için. Ben 106 yı aldıgımdan beri ki 1 sene oldu , benzin göstergesi çalışmıyor.. Eskiden kafaya göre gösterir kafaya göre göstermez boş gösterirdi. ustaya götürdüm şamandıradan dedi 350 lira verdik değiştirdik ama hiç bi faydasını alamadım. Son 2 aydır da artık 0 gösteriyor hiç kıpırdanma yok. Bende her benzin alışımda kilometreyi sıfırlıyorum :( Birde 106 benzin depoları kaç litre benzin alıyor bilen var mıdır ? Düzeltemezsem buna göre benzin alacağım da
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |