![]() |
|
307 kapı anahtarla açılmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DOSTEFE ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 22:16 |
Teşekkür ederim ben de öyle tahmin ediyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabamı ilk aldığımda benim de çalışmıyordu. Kilitçiye gittim. Adam kilidi söküp baktıktan sonra bu kilit bu arabanın değil dedi. Kilidin şifresini anahtara göre ayarladı 2 dakikada. O günden beri sorun yok. Bu kilit bu anahtarın değil demesine şaştım kaldım orası ayrı konu da kısaca kilitçiye gidin baktırın. Benim ki gibi şifresi kaymış olabilir. Gösterin. ![]() |
|
![]() |
|
DOSTEFE ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Teşekkür ederim. Bunların hepsini denedim. İçten ve dıştan sprey sıktım çözülmedi.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bu iş için öncelikle denildiği gibi wd40 yağ püskürtün, anahtarada, sok çıkar çevir yapın kurumuştur muhakkak. mekanizması kolay bozulacak bir şey değil farklı bir müdahale izi yok ise. (hırsızlığa teşebbüs falan) allah korusun.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aynı dertten ben de muzdaribim. Anahtar hiç dönmüyor sağa sola. Başka yerinde sorun yok. Sadece anahtarın çevirdiği mekanizma bozulmuş. Bu konuda tecrübesi ve fikri olan varsa paylaşımlar için memnun olurum.
|
|
![]() |
|
adali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
daha önceleri anahtarla açılıyordu kapı ama uzun süredir ihtiyaç duyulmadığından hiç kullanmadım. yeni farkettim çalışmadığını. hiç değişim falanda olmadı kilitte. anahtar yuvada hiç dönmüyor. eğer akü biterse ve uzaktan kumanda ile kapıları açamazsam anahtar ile kapıyı açamam. buda büyük bir sorun demektir.
|
|
2003 307 xr 1,4 hdi
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
aracın kontağı değiştiyse ve kapılar değişen kontağın anahtarına göre şifrelenmediyse yapabilir.tabi bu bir varsayım...
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hic donmuyor mu yoksa donuyorda kapi mi acilmiyor? Eger ikincisi ise delikten WD-40 puskurtun iceriye ve oyle deneyin.
|
|
![]() |
|
adali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
bir bilen yokmu acaba
|
|
2003 307 xr 1,4 hdi
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aracım anahtar ile açılmıyor. anahtarı sürünce ne sağ ne sol hareket etmiyor. neden olabilir acaba??
|
|
2003 307 xr 1,4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |