![]() |
|
106 ayna sökme ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2012 Saat 08:21 |
Oncelikle kapi dosemesini cikartiyorsunuz. 1. resim cikartilmis hali. 2. resimde gordugunuz plastik parca gecmelidir. Biraz dikkatli sekilde cekip ayiriyorsunuz. Ayirirken ayna ayarlama kablolarinin da sokulmesi gerektigini goreceksiniz. Orada hemen ufak bir torx vida goreceksiniz. Bunu da hallettikten sonra bir iki vida daha olacak arkada. Onlari da soktunuz mu ayna cikacaktir. Kolay gelsin. ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 02 Kasım 2012 Saat 08:23 |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar arıyorum arıyorum bulamadım bu 106 aynası nasıl sökülüyor..?
fotograflı 2 kare görsem halledicem içinde ince yay kırılmış iç taraftan ayarlalayamıyorum bilen varsa sevinirim...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |