![]() |
|
pioneer teyp bağlantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 Saat 00:19 |
|
Kargoyla birlikte 85-90 lira civarı tuttu diye hatırlıyorum hocam, henüz takmadım evde duruyor ayın 15 inden sonra takacağım inşallah.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fıyat olarak ne kadar tuttu
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence müdahale etmeyini ebay de falan satılan aparattan alın sadece sök çıkar yaparak kumanda kolunu aktif hale getirirsiniz. Ben yeni satın aldım, 15 gün içinde İngiltereden geldi.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
hocam baglantıyı nasıl yapacagız bılgı verebılırmısın.. aracta kumandanın kabloları hangılerı vs vs
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
cherno35 nickli üyemiz kendisi. Numarası vardı ama bulamıyorum. |
||
![]() |
||
Rebel35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
merhabalar , direksiyon teyp kolu için izmirdeki ustaya nasıl ulaşabiliriz, yardımcı olursanız sevinirim ,
|
||
Peugeot 307 1.6 Break BVA
Pioneer DEH-1450UB |
||
![]() |
||
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
kardeş teyp aynen anlattığın gibi kontak kapatıldıktan sonra teyp kapanıyor ve teypin arkasında w_r girişi mevcut.
|
||
papirus
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ekonomi moduna bağımsız ama BSI a bağımlı hale geliyor. Teybi taktınız ilk defa açtınız ve dinliyorsunuz. Eğer bağlantıları yanlış yapmadıysanız, Teyp açık şekilde marşı kapadınız. Teyp çalışmaya devam ediyor . 15dk fln çalışıyor o arada araç ekonommi moduna geçiyor ama teyp devam ediyor. 5-6dk sonra teypte kapanıyor. Ekonomi modunda gibi kesinlikle açılmıyor. Taaki siz anahtarı açana kadar ya da kapıyı açana kadar. Yada teyp açık anahtarı çıkardınız arabadan indiniz. Teyp çalıışıyor kapıyı kitlediniz hala çalışıyor 50-60sn sonra teyp kapanıyor. İçerden de açılmıyor. (turbotimer gibi bişi oluyor ![]() Bu şekilde aracı geri açarsanız teypte çalışmaya başlıyor. Arkadaşlar nasıl oluyor lan oha diye şaşırıyorlar. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Ali hocam videoda soylediyseniz ve kacirdiysam affedin; arac economy mode'a gectiginde teybi de kapatiyor mu? Bu ozellik bence cok mantikli ve ise yarar birsey o nedenle soruyorum. Teşekkürler.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
W_R girişi sadece çok eski modellerde bulunmuyor model kodu ile alakası yok. Bu bilgiyi yanlış edinmişsiniz. 9350 kullanıyorum sonu 50li serilerin yanında ayrıca kumanda oluyor. Bu kumandalar sonu 00lı serilere olmuyor. 2003 lerde kumanda kolu 10 fonksiyonlu. Cherno35 nickli arkdaş kolu teybe uyumlu hale getiriyor çok uygun fiyata. Videolara bakarasanız(benim çekimim hepsi) kumandayı yapmak basit ama biraz el işçiliği istiyor. Ya da yurt dışından benim kullandığım parçayı getirtebilirisiniz fiyatı 100tl civarında. |
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Teybinizde w/r çıkışı bulunmadığından direksiyon kumandası bağlanamaz malesef.. pioneer ın, sonu çift sıfır la biten modellerinde bu çıkış bulunuyor
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
2003 model
|
||
papirus
|
||
![]() |
||
|
aracınız kaç model ?
|
||
![]() |
||
|
peki bu modelini verdiğim teypin direksiyondaki kumandaya bağlantısı oluyormu
|
||
papirus
|
||
![]() |
||
|
sağolun arkadaşlar vakit bulduğumda deniyecem
|
||
papirus
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Abi ben daha askerlik yapmadım inanki sağ sol problemim var kusura bakmayın |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sanirim sagdan suruslu araclar icin olan 3 dakika kurali ile karisiklik oldu. Yoksa sag on camdan kapilari acmadan farlari yakmak biraz zor olacaktir. 3 dakika kuralini daha once bir baslikta paylasmistim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20338&title=aku-kutup-baslarini-sokerken-3-dakika-kurali |
||
![]() |
||
|
Bsi sıfırlama için,
Aracın sağ ön kapısının camını açın. Araçta elektrik çekecek her şeyi kapatın. Kaputu açın. Anahtar kontakta takılı olsun araçtan inin kapıyı kapatın 3 dk bekleyin. Sonra akü kutup başını söküp 1 dk daha bekleyin akü kutup başını takın yarım dakika sonra kapıyı açmadan farları yakın Ben de cenker abiden öğrendim bu şekilde araç yeni donanımı adapte ediyor --- Aynı sorun benide de oldu ama ben 3 satır ekrana geçince herşey çözüldü |
||
![]() |
||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
kardes akunun arti kutbunu sok tak duzeliyo
|
||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
|
o modelden bende kullandım gerçekten çok güzel ve kaliteli teyp.. ama arıza için birşey diyemicem
|
||
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |