![]() |
|
egzoz ve katalizör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 Saat 11:13 |
|||
|
||||
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
||||
![]() |
||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
benim aracımda sipiralin yok, flans var sadece..bendeki sorunda da eksozcu flansın yerıne sipiralin takarsak sorun kalmaz demıstı, servisten hemen gittim aldım orjınal flans tak bunu dedım bıttı iş:) bence aracına eksozcu flansın oldugu yerı kesıp araya sipiralin koymak istiyo |
||||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||||
![]() |
||||
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Egsozun son susturucuyu değiştirdim bugün. 140 TL
|
||||
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
||||
![]() |
||||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
|||
20 tl ye servisten iyi almışsın.ben normal egzozcuya gittim sipiralin değişeceğini söylediler 70 tl para istedi.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|||
servisten 20tl gıbı bır fıyata almıstım 307 aracım.. eksozdan cıkan sesı nasıl kı aracınızın, sıze gore normalse hıc degıstırmeye gerek yok bence.. katalızore zarar vermesı zor sankı cunku, cıkıs arkaya dogru eksoz ıcındekı parcalarda arkaya dogru gıder son susturucuda kalır ve ses yapar gaza basıp bırakınca.. boruların ıcın parcalar gıder gelır vs bole bısı yok degıl mı.. eger varsa katılazore degılde eksoz cıkısında bısıler olursa arac rahat nefes alamıcagından sorun olabılır
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
bide benim asıl sorum orta susturucuyla alakalı.şuan için benim sıkıntım yok ama egzozcunun dediği içi boşalmış değiştirmessen katalizöre zarar verir mi gerçekten?
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
aynısını benim egzozcuda dedi 2 ay sonra tekrar yapar diye uyardı beni sağolsun.orjinalini kaça aldınız ?
|
||||
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Flans iyi degilse ses yapar. Kalkislarda ve vites gecislerinde ciyk diye bir ses cikar.Bakiniz benim arabam
![]() Düzenleyen koliva - 29 Ekim 2012 Saat 07:51 |
||||
![]() |
||||
|||
flans bırlesım noktasındaki conta gıbı orjınal taktırmazsan eger tekrar bellı bır sure sonra sorun yasarsın.. bende bır eksozcuda degıstırdım 1-2ay sonra yıne aynı sorun ve servısten orjınal parcayı alıp degıstırdım eksozcuda 20tl ye almıstım parcayı
|
||||
|
||||
![]() |
||||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|||
konuyla ilgili bilgim yok ama ben birşey soracaktım. bu flanşı neden değiştirmek istedin. ne gibi bir sorun açtı?
|
||||
2001 206xt 1.6
|
||||
![]() |
||||
|||
herkese iyi bayramlar arkadaşlar gerçi bugun bayramın son günü ama:) geçen egzoz flanşını değiştirmek için egzozcuya gitmiştim.usta orta susturucunun içinin boşaldığını ve bununda katalizöre zararı olabileceğini söyledi.benim ses veya herhengi bir şikayetim yok orta susturucudan.sizce para kazanmak için böle bişey demiş olabilir mi?
|
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |