![]() |
|
106 Xs Yag Kaçagı Acillll |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
searxx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2012 Konum: yokkk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2012 Saat 15:03 |
Beyler bu gün baktırttım direksiyon körügünden geliyormuş tamir masraf ne tutar fiyat araştırması yapıyorumda
|
|
![]() |
|
searxx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2012 Konum: yokkk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet falan yapmadı o tür konuda sorun yok efendim bu gün göstertcem tahmini contadan diyolar göremedikleri için o bölgeyi .s
|
|
![]() |
|
hocam yıkatma nedenim muneye girceginden yıkandı arabanın motorunu gösterttim çok iyi durumda zorlama falan olmadıgı ve çekişlerinde bile sorun olmadıgı gözlendi.. tahmini masraf ne olabilr sizce ? ilk servise göstertsem daha mı güzel olur ?
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca biraz daha kibar olunabilir gibime geliyor
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun hocam. Önemli olan contanın gitmiş olmasından çok neden gittiği. Eskime falan gibi bir durumsa sıkıntı olmaz ama hararet falan yapmışsa başka aksamlarında da sıkıntı olabilir. Masraflı ve detaylı bir işlem gerçekten o nedenle fiyat biraz yüksek tutuluyor. Silindir kapağının sökülmesi işlemi falan zor işler ve iyi bir yere yaptırmanızı öneririm. Mümkünse güvenilir bir yer bulup yaptırın. Aldığınızda motorda yağ kaçağı vardı ve siz farketmediniz yıkanınca aynı bölgeden tekrar kaçırma olmuş olabilir. Motor aksamı ne durumda idi aldığınızda, yıkatma sebebiniz yağlı olmasından olabilir mi?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
aldıgımda bi sorun yoktu baktırdımda motor yıkatınca çıktı sorun .s conta ne kadar tutar sizce
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Arabayı körleme mi aldın baktırmadın mı conta gitmiş büyük ihtimal geçmiş olsun
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Kimse yardımcı olamıyomu
|
|
![]() |
|
Detaylı Bilgi istiyorum arkadaşlar çok acill
|
|
![]() |
|
Selam arkadaşlar arabayı yeni aldım muaneye girmesi için bi kaç bakıma gidi motor yıkandı ve sonra araba yag sızdırmaya başladı keçeden sızdırdıgını söyledi ve maliyeti içinde 1000 tl masraf dedi yorumlarınızı bekliyorum acill :S aldıgımda böyle bi sorun yoktu temizlendikden sonra başladı ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |