![]() |
|
DEBRİYAJDA TİTREME |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 Saat 14:30 |
Baskı balata debriyaj teli şanzıman yağı değişimi için servis 850milyon fiyat çıkardı bana napıyım alıp sanayiye mi götüriyim :)
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
degiştir gitsin ama orjınal balata al sorun yaşarsın kolay gelsın:)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
evet, telefondan duyabıldıgım kadarıyla ses aynı, ancak sımdı de baya yuksek bı ıslık sesı basladı debrıyajdan gelıyor. kullanmaya korkuyorum sımdı:/
|
|
|
|
![]() |
|
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Ben problemin nedeni hakkında görüş almak için sesi kaydetmiştim, daha baskın gelen ses devirdaimin değişmesiyle son buldu ancak paraçayı serviste değiştirdikten sonra benzer bir sesin devam ettiğinin farkına vardık. Araç tekrar kaldırırldı ve sesin volant kaynaklı olduğunu öğrendik. Videoyu paylaşıyorum sizden gelen sesle karşılaştırırsınız.
|
|
![]() |
|
size de gecmiş olsun, hala o seklde kullanabılıyorsanız ıyı ama daha buyuk masraf cıkmaz umarım. depresyona gırdım suanda:)
|
|
|
|
![]() |
|
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Sorununuz sanırım baska balatadan ve volanttan kaynaklanıyor. Benimde aracım 307 hdi ve kalkışlarda titreme ve motordan gelen tarif ettiğiniz sese benzer bir ses nedeniyle servise gitmiştim yaklaşık 3, 4 ay öncesine kadar 1800 küsürlerde bir rakam çıkardılar henüz yaptırmadım ama çok yakın zamanda yolunu tutacağım gibi :) Dediğim gibi sesin esas kaynağının volant olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
sana da gecmiş olsun kardeş:( çekiş zayıf, kalkışta çok sarsılıyor. ayrıca bugun calıstırdıgımda motor sesyle beraber gelen tuhaf bı ses daha vardı. sankı bozuk radyo zırıltısı gıbı, hatta daha cok arabanın plastıklerı varya dıreksıyonun ust tarafındakı oraya tırnaklarını suruyomussun gıbı. yol boyunca ses devam ettı hatta sesın fren pedalının altından geldıgını hıssettım frene bastıgımda falan. rolantıde debrıyaja da hafıf basınca sankı hava kacırırmıs gıbı bır ses var. ya nolcak sımdı cope mı atıyım arabamı cok uzgunum;(
|
|
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
ha bu arada benimkide bitik
![]() |
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
:))malesef bitiyo el frenını cek 1e tak kalkıs yap bakam bagıyomu balata kokuyomu veyada cok dık bı rampada kalkış yap kalkıyomu bagırıyomu bunlarda oluyosa 500 tl cıvarı aslana yatırım yapacan:))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
evet onu da dicektim ya; kalkarken bugün bi cilveler bi nazlar :)
bitiyo mu şimdi ? napçaz? :)
|
|
|
|
![]() |
|
debriyaj bilyasından yapar bırde kalkarken tıtreme varsa balatan bıtıyodur hayırlı olsun:)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR SON GÜNLERDE ARACIM BANA ÇOK SIKINTI ÇIKARMAYA BAŞLADI, NAZAR MIDIR NEDİR :P
Bu sabah arabamı çalıştırdığımda debriyajda tuhaf bir titreme olduğunu farkettim, yol boyunca da debriyaja basarken; sanki sileceği kuru cama sürüyormuş gibi bir titreme oldu. Tekrar tekrar kontrol ettim, bir sorun var belli ki. Kontağı kapattıktan sonra debriyaja bastığımda ise normal zamanda olduğu gibiydi herhangi bir titreme veya sürtünme olmadı. Ağalar kardeşler yardım edin :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |