![]() |
|
şanjıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 Saat 15:10 |
bizdede var 2007 boxer aynı sanzıman yagı bosalmıs akmısmı yoksa hıcmı konulmamıs eger konulmamıssa yaptırdıgınız yere gıdıp sıkayet edın aracıda goturun benım otomatık sanzımanlı307 var gecen sene kıbrıstayken akıs kecesınden bosaltmıs butun yagı 1 sene yagsız bınmısım takır takır calısıyodu sanzıman ustalar bıle sasırdı gıtmez dıye bısey yok ısındıkca ıcı kavrulur yanar balataya dıslılılere zarar verır . yenı kasa boxer ıste gerı vıtesı felan zayıf bıraz zorlanıyo gerı gıderken . yag koymus ama kacak varsa gene onların hatası cunku gıtmeden once bole bı sorun yoktu sanırım. sız yag parasıda odedınız bunun ıcınde hakkınızı arayın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
volverin58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: şanjıman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volverin58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 17+1 boxer van minibüs var cengiz topel hava limanına giderken basbı balatası 14.09.2012 gebze küçük sanayi bölgesinde bitti bende aracımı imparsan diye bir firmaya yaptırdım şanjıman yağını değiştirdik dediler tamam dedim bende aracımı 19.092012 günü teslim aldım aracımla belli bir süre gittim daha sonra araç bir takırdı duydum aracımı kadosan a götürdüm aracım da şanjıman yağının olmadığı söylediler bende aracıma yeni yağ konduğunu söyledim ve ilgili firmayı aradım adam aracın şanjıman yağı olmadan gitmeyeceğini söylediler bu konuda bilgisi olan var ise bana yardımcı olsun teşekkür ederim
Düzenleyen koliva - 09 Ekim 2012 Saat 19:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |