![]() |
|
206 XR Stop Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 16:35 |
Kimse ilgilenip cevap yazma zahmetinde bulunmasada ben bazı sorunları çözdüm belki başına gelen olur yardımcı olabilirim.Arabayı 5 gündür benzinde kullanıyorum motor soğukken gaz vermeyince stop etme sorunu düzeldi direk çalışıyo benzindeki rölanti bozukluğuda geçti enjektörler kırlenmıs heralde benzınde kullandıkca acıldı günden güne düzeldi gaz daki stop etme sorunu gaz ayarı ile düzeldi kimse cevap vermesede sorunu çözdük bi şekilde :)
|
|
![]() |
|
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar aracı yeni aldım 99 model 206 XR üzerinde ramses marka(piyasadaki en dandik) LPG takılı aracın motoru soğukken marşa bastığımda gaz vermezsem stop ediyor, benzinden gaza geçene kadar düzensiz çalışıyor ayriyetten lpg de çalışır durumda iken birden bire stop ediyor(yokuş aşağı boş ta sallarken ışıklarda beklerken vs.) boğaz kelebeği temizlendi genel bakımlar yapıldı ama bunlara bi çare bulamadık yardımlarınızı bekliyorum herkese kazasız belasız günler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |