![]() |
|
206 cd çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sarpedon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 Saat 21:48 |
hocam en düşük hızda yazdır (4x , 8x vs.) cd lerin yoğunluğu ile ilgili olması gerek.Sorunsuzca çalıştırabilirsin cd lerini.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de aynı sorun var, yıllardır cd okumuyor =) bazen ilk çalıstıgında okuyor bi kac sarkı sonra teyp ısınıyor calmamaya başlıyor cd yi. lens temizleme fln yaptırdım ama fayda etmedi. radyo dinliyorum :)
|
|
![]() |
|
cumali3465 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cumali3465
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm arkadaşlar ben yeni peugeot 206 1.4hdı
fever aldım ancak bilgisayardan ayrı ayrı hazırladığım 10 cd yi
çalıştırmadı nero ashampo ve medyaplayer ile yaptım olmadı yazdırma
hızını 24 e bile indirdim trak ada çevirmeme rağmen olmadı ayrıca cd nin
markası princo yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |