![]() |
|
106 kullananların yardımlarına ihtiyaç var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 Saat 10:55 |
Ben kullanıyorum Harward marka içten ekran çıkmalı hiç engel olmuyor dikte durmuyor geriye dogru az daha açıyı ayarlayabiliyorsunuz.. Yani tavsiye ederim
|
|
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar 106 kullanıcısıyım.bir sorum olucak teyp olduğu yere ekranlı teyp taktıran varmı içten çıkan teyp goldmaster ekranlı olanı..neden soruyorum teyp biraz içerde kalıyor monte edıldığınde ekran çıkarmaya basıldığında ekran tam dik durmaz diye düşünüyorum..cunku teyp yuvası biraz içte kalıyor yaptıran verim alan varmı? bi arkadaşımda var eyer sorun yaşamayan ekranda tabi varsa alıcam..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |