![]() |
|
araç içerisine gelen ses? yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2012 Saat 15:19 |
konsolun içinde bi parçanın civatası çıkmış ve motor titreşiminden dolayı vızırdıyor olabilir
|
|
![]() |
|
asahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bozuk yoldan gelen sesler tamamda.bu evet sinek vızıldaması gibi bir ses gaza bastıkça aracın devri yükseldikçe daha çok artıyor.yani sesi normalde duymanız çok zor teyip veya cam açıksa duymanız imkansız, sonuç da duyulması çok güç bir ses ama dediğim gibi sessiz kalırsa aracın içi o zaman duyuluyor, başka bi aynı model 206 dan da aynı ses geliyormu merak ediyorum, bulursam birinde deniycem yoksa benim araçdamı bi terslik var. Bana aslında bi terslik olmadığı aracın ses izolasyonun iyi olmamasından kaynaklanıyor gibi geliyor.bu aracımdan önce tempra kullanıyordum ses izolasyonu konusunda çok iyiydi...
|
|
peugeot 206 1.4 xr presence
|
|
![]() |
|
sound_eternal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: ATLANTİS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sound_eternal
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ses peugeot 206 çogunda geliyor plastik sesi gaza bastıkca sinek vızıldaması gibi bir ses duyulur normal ona alışın şimdiden kasise gelince ön gögüsten sert plastik kullanımından dolayı teyp kadrat kısmında şıkırt diye plastik çarpışması sesi duyarsınız bunlar normal şeyler bozuk asfaltta çok fazla yol sesi duyarsınız sessiz asfaltta biraz daha azalır peugeot çamurlukların içine izalastör koymadığı için diger araçlar gibi çok fazla ses alıyor sonuçta aracın fiyatı ortada kullandıgı iç plastik aksamda sert taş gibi tüm sesler normal anlıyacağınız :)
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
sesi tarif edersenız yardımcı olalım ıslık sesımı yoksa aksın donme sesımı nedır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 206 kullanıcısıyım ama ön taraftan sizin bahsettiğiniz gibi bir ses gelmedi hiç şimdiye kadar bir terslik vardır büyük ihtimal
|
|
![]() |
|
asahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
aracım 2000 model 206 1,4 XR presence. Araçda camları ve teyibi kapattığım zaman kabin içerisine ön konsoldaki teyibin bulunduğu bölümden ses geliyor devir yükselince sesde yükseliyor normalde duyulmuyor ama dediğim gibi sessiz kalırsa aracın içi o zaman duyuluyor.sinir bozucu bir ses motor sesi gibi ama normalde bu sesin gelmesi doğalmı bilmiyorum tüm modellerde geliyormu acaba.aracın ses yalıtımının iyi olmamasından mı oluyor yoksa bi terslikmi var konuyu bilen arkadaşlar cvp yazarlarsa sevinirim, cvplarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
peugeot 206 1.4 xr presence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |