![]() |
|
Cır cır cır cır cır cır |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
chnyalcin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 17:36 |
Değiştirmeme gerek kalmadı bir sıkıntı yaratmaz sesten başka dediler. Genel bakıma kadar ellemeyeceğim.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
chnyalcin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle sabitleme telinden kaynaklanıyormuş.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
|
|
![]() |
|
valeryzone ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı valeryzone
Bendede 206 Gti VAr Aynı ses Bendede VAr Frene Basınca Yada Durunca Degil
cukurlara yada kasislerden geçerken süspansiyonla ilgili bir sıkıntı dicem fakat arabayı oynattığım zaman gelmiyo lastik yada bijonlarla ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama çözemedim hala gelmekte ses
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Arkadaşlar servisten yeni geldim. Fren balatasının 2 ucunda kulpa benzer teller var benim o tellerden biri düştüğü için ses yapıyormuş . Onun dışında bir sıkıntı yokmuş. Bilginize.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
mmuussaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Bende de 100km yi geçtikten sonra ses geliyor. Fren balataları daha yeni değişti neden olabilir acaba ?
|
|
2001 Pug206 1.4
Atiker LPG |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
eger hareket halindeyken ses geliyosa büyük ihtimallen balata bitmek izeredir yada rulman sesi olabilir eger motor çalışır vaziyetteyken durdugundada geliyosa gergi bilyasından olabilir düşüncesindeyim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Araç Dururken yok hacılar. Harekete başlaynınca başlıyor cırlamaya. 3. vitesten sonra teyibi sonse s bastığım için duymuyorum ama bu gün dinleyeceğim ses varmı diye.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
benimkiler orjinali bide. frene dokununca ötmeye başlıyor çok sinir oluyorum bende arkam müsaitse ani fren yapıp duruyorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
araç dururkende geliyormu yoksa hareket halindeykenmi geliyor |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Hahahhhhah :))) Bu öğleden sonra götürüyorum hacılar . Ben tırsmaya başladım bile.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Ben türk malı almıştım bildiğin kuş cennetine düştüğümü sandım cik cik cik cik :))
Sonra yabancı bi marka alınca kurtuldum kuşlardan . Frene basmasakta hafif sıkarak sürtünmeyle çalışıyormuş fren sistemi bu yüzdende metal yüzdesi çok olan balatalar öyle sesler çıkarıyorlar. |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Sanki , Tam emin değilim sinirlenip müziğin sesini açtığım için :)))
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hızlanınca ses kesiliyor mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Yok abi. Frene bastığımda ses yok. Araç hareket halindeyken düzenli olarak geliyor.
|
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Frene bastiniginizda bu ses geliyorsa fren aksamindan suphelenebilirsiniz ancak surekli geliyor ve surat ile ses artiyorsa tekerlek rulmanina baktirmaniz gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chnyalcin
Ooo bu ciddi bir sorun.
Ben arabayı alalı 1 ay oluyor. Şu an 67000'lerde. Aldığım arkadaş 60.000'de balataları değiştirmiş bilemedim şimdi. |
|
chnyalcin
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Fren balatan ya yeni ve kötü bi marka almışsın yada bitmiş sana uyarı veriyor haberin yok . Metal karışımı fazla olan balatalar cıyık cıyık öter.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |