![]() |
|
nasıl yapılır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2012 Saat 20:12 |
güncel
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
benim diğer arabamdada vardı malzemelerı temin edip en kısa sürede başlıcam bu tarz isler elimden gelır az cok bunları yapan yerlerde var az çok ama ben kendim yapmayı ıstıyorum hem daha güzel oluyo hemde daha çok özen göstererek yapıyorum tabiki ben yaptım demekte bi başka
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapmak istediğiniz tüm uygulamalar kolayca uygulanabilir,hafta sonu güzel vakit ayırarak en kolayından başlayabilirsiniz.
2 ve 6 da belirttikleriniz başlangıç için en rahatı diyebilirim,iki işlemde aracımda mevcut.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
iki dakika önce bindim arabaya denilenleri yaptım ama herhangi bişey olmadı sanki benim arabamda bu özellik yok yada sigortası felan varmı yada ne biliyim beyinden bilgi alınamıyomu bunu yapabilecek düzeltebilecek veya yapan bilen yardım etsin lütfen...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
valla onuda yaptım ama olmadı benim aracımda o özelliği olup olmadığını bilen varmı 2003 307 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Otomatik farlariniz devrede mi? Yarim kontak yapip far kolunun ucundaki butona uzun sure basin. Ekranda otomatik farlar aktif gibi birsey yazmasi gerekiyor. Ondan sonra yukaridaki soyleneni bir deneyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
gayet güzel yapmış kapı altlarına bende düşündüm fakat orjinal gözükebilecek bi parca bulamadım direk şerit ledi yapıştırmak istemiyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
6. istediginiz icin soyle bir calisma yapmis Celal arkadasimiz.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22814&title=led-aydnlatma-uygulamas-ayrntl-anlatm |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
onu çok denedim ama olmadı araç 2003 307 xr
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Aracınızda follow me home özelliği mevcut. Kontağı ve farları kapadıktan sonra uzunları yakacak şekilde selektör yapın, inin ve kilitleyip olacakları izleyin. Diğer konularda ehli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
arkadaşlar ben aracıma bi kaç işlem yapmak istiyorum...
araçım 2003 model 307 14 hdi xr 1-aracıma follow me home özelliği yapmak istiyorum nasıl yapabilirim 2-amerikan park sinyal modülü kullanmak istiyorum 3-sisler farlar yanmadan yanmıyor bunu direk nasıl bağlarım kontrolu nasıl yapılır 4-tamponun altındaki siyah yere gündüz ledi takmak istiyorum 5-tavandan bir led ile vites kısmını aydınlatmayı düşünüyorum 6-ayak basma yerlerıne aydınlatma yapmayı istiyorum tepe lambası ile birlikte yanacak bunun elektriğini nerden alabilirim bilirsiniz 307ler belli bi süre sonra elektriği kesiyor (anahtarla actığım zaman yanar kapattıktan 1-2 dk sonra söner) gündüz ledini ve tepeye koyacağım ledi oraya bağlamayı istiyorum fakat enerjiyi nerden alabilirim (elektrik - elektronikçiyim her işi yapıyorum ama oto elektriğinden korkuyorum detaylı bilgi verirseniz sevinirim) bu konu hakkında görüşleri olan yardım edebilecek yol gösterebilecek öneride bulunabilecek kısaca diyecek iki çift sözü olan arkadaşlar lütfen yorumlarını esirgemesin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |