![]() |
|
Yarın sonaxta randevum var:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 12:58 |
aradaşlar ben aracımı 28 haziranda aldım içi felaket denilecek şekilde pisti tavan kapkara koltuklarda kılıf vardı söktüm döşemeler leş gibiydi arabamı arkadaşlarıma göstermeye utanıyodum herşeyi geç yemin ederim arabaya binmek içinden gelmiyodu arabayı alır almaz hemen bakıma gitti bakımdan sonra internette şehir fırsatlarını araştırdım ve tokar oto kuaförü buldum hemde iş yerimin yakınlarındaydı paketin normal fiyatı 800 tl imiş internet firsatlarında 179 tlye aldım arabamı sabah bıraktım gün içindede şirketin aracını kullandığım için her fırsatta gidip baktım gayet güzel ve temiz iş cıkartmışlar memnun kaldım yapılan işlemler;
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonax'ı savunduğum falan yok, zaten ilk kez götürdüm aracı sonax'a, açıkcası memnun da kaldım aracım aldığımdan beri bu kadar temiz ve pırıl pırıl olmamıştı. Fiyat pahalıdır doğrudur, ancak 2-3 yılda yapılacak bir işlem bu, benim oturduğum yerde bu temizleme işini özenle yapan firma yok, büyük şehirlere gittikçe bu işlemleri yaptırmak zorundayım o yüzden de araştırma yapacak fırsat olmuyor sizler gibi...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar ben kendı yıkamacımda ıc dız boya koruması kuaforu 150 tlye yaptım kullanılan malzeme meguiars en ıyısı basında bekledım araba grı olmus resmen bunu gordum :D işlemlerden sonra sımsıyah oldu :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
sonax sonax dıyıp duruyonuz ama ustune para verse sonaksa brakmam aracımı nerde bı ısten anlamaz ınsan toplanmıs (benım gıttıgım sonax ıcın konusuyorum tabııkı de) hayatta işim olmaz birde cok yuksek ucretler ıstıyorlar cabası
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Beykent - Beylikdüzü tarafından ayrıca internette bir sürü araç yıkama ile ilgili kampanyalar dönüyor.
En son autowax'ın bir kampanyası vardı .. 20 TL idi..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
hocam nerede yaptırdın paylaş da kazık yemeyelim birdaha...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Bende geçen haftalarda Araç İç - Dış yıkama + Motor Yıkama + Lastik - Jant Temizliği + Hızlı cila hepsine 20 TL verdim.. Aracın başında bekledim gayette güzeldi, memnun kaldım.. |
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
arkadaşlar bende bi kez sonaxa gidip arabayı yıkatayım dedim ama o zamanlar 30 tl diye bi fiyat dediler buda ben ve benim gibi bütçeye sahip olan kişileri bi araba yıkatmak için iki kez düşündürüyo yani bi marka ismi için o paraya yazık....
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
feline, Tamamen katılıyorum. Güvenilir bir firma fakat verilen paranın büyük yüzdesi marka değerine gidiyor malesef. Şahsen o parayı her türlü würth ürününü alarak kendi başıma halletmeyi yeğlerim.
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
o boya koruma ve ozonlamanın maliyeti sonaxa 30 tl dir. 190 tl müthiş fazla bir fiyat bilginize olsun ayrıca arabanıın başından ayrılmayın derim
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
benim gittiğim serviste pek tavsiye etmiyor sensörler vs sıkıntı çıkarabilir diye naçizane fikrim yıkatmayın temiz olup sıkıntı çıkaracağına kirli olsun sorunsuz olsun:) |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Arkadaşlar temmuz mtv taksidini bonus ile ödedim, kampanyası varmış, sonaxta boya koruma parlatma, ozonla dezenfekte işlemi 190 tl + 8 taksit.Son günü 31 agustos idi.
Randevu almıştım ertelemek zorunda kaldım, sagolsunlar fiyat değişmeden ertelediler yarına. Sizce hazır gitmişken motor yıkama da yaptırsam mı? Sağda solda dizeli yıkatma diyenler oldu. Sizede sorayım dedim belki yaptırmış olan vardır...
|
|
neverThere
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |