Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yarın sonaxta randevum var:)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yarın sonaxta randevum var:)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
blinddark Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yarın sonaxta randevum var:)
    Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 12:58
aradaşlar ben aracımı 28 haziranda aldım içi felaket denilecek şekilde pisti tavan kapkara koltuklarda kılıf vardı söktüm döşemeler leş gibiydi arabamı arkadaşlarıma göstermeye utanıyodum herşeyi geç yemin ederim arabaya binmek içinden gelmiyodu arabayı alır almaz hemen bakıma gitti bakımdan sonra internette şehir fırsatlarını araştırdım ve tokar oto kuaförü buldum hemde iş yerimin yakınlarındaydı paketin normal fiyatı 800 tl imiş internet firsatlarında 179 tlye aldım arabamı sabah bıraktım gün içindede şirketin aracını kullandığım için her fırsatta gidip baktım gayet güzel ve temiz iş cıkartmışlar memnun kaldım yapılan işlemler;
  • Detaylı pasta cila
  • Detaylı ilaçlı motor yıkama
  • Motor koruma
  • Köpüklü boya koruma
  • Yağmur-su-toz tutmaz dış serpme cilalama
  • Detaylı iç anti bakteriyel ozonlama
  • Kokpit temizliği ve toz tutmaz cilalama
  • Tavan-taban, 4 kapı-koltuk kuaförü
  • Kapı yanları vinil wax
  • Jant bakımı, parlatma
  • Lastik siyahlatma
  • Köpüklü bagaj temizliği
  • Ahşap parlatma
  • Kaportadaki tırnak girmez çiziklerin yok edilmesi
  • Genel ozonlama ve dezenfeksiyon
  • Sütleme
  • Bakalit aksam parlatma-koruma ve ilaçlanması
  • Kilima kanallarının temizliği
  • Yukarı Dön
    ahmetismet Açılır Kutu Gör
    2. Vites
    2. Vites
    Simge
    01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmetismet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 12:42
    Sonax'ı savunduğum falan yok, zaten ilk kez götürdüm aracı sonax'a, açıkcası memnun da kaldım aracım aldığımdan beri bu kadar temiz ve pırıl pırıl olmamıştı. Fiyat pahalıdır doğrudur, ancak 2-3 yılda yapılacak bir işlem bu, benim oturduğum yerde bu temizleme işini özenle yapan firma yok, büyük şehirlere gittikçe bu işlemleri yaptırmak zorundayım o yüzden de araştırma yapacak fırsat olmuyor sizler gibi...
    neverThere
    Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013
    Yukarı Dön
    berk2309 Açılır Kutu Gör
    3. Vites
    3. Vites
    Simge
    23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 12:25
    arkadaslar  ben kendı yıkamacımda ıc dız  boya koruması kuaforu  150 tlye yaptım kullanılan malzeme meguiars en ıyısı  basında bekledım araba grı olmus resmen bunu gordum :D  işlemlerden sonra sımsıyah oldu :D 
    "307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
    Yukarı Dön
    simurg Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı simurg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 09:45
    sonax sonax dıyıp duruyonuz ama ustune para verse sonaksa brakmam aracımı nerde bı ısten anlamaz ınsan toplanmıs (benım gıttıgım sonax ıcın konusuyorum tabııkı de) hayatta işim olmaz birde cok yuksek ucretler ıstıyorlar cabası
    Yukarı Dön
    Femida Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites
    Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Femida Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 08:31
    Beykent - Beylikdüzü tarafından ayrıca internette bir sürü araç yıkama ile ilgili kampanyalar dönüyor.
    En son autowax'ın bir kampanyası vardı .. 20 TL idi..

2013 VolksWagen Comfortline Polo
    Yukarı Dön
    2. Vites
    2. Vites
    Simge
    01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmetismet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2012 Saat 20:31
    Orjinalini yazan: Femida Femida Yazdı:

Bende geçen haftalarda Araç İç - Dış yıkama + Motor Yıkama + Lastik - Jant Temizliği + Hızlı cila hepsine 20 TL verdim.. Aracın başında bekledim gayette güzeldi, memnun kaldım..   

hocam nerede yaptırdın paylaş da kazık yemeyelim birdaha...
    neverThere
    Yukarı Dön
    Femida Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites
    Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Femida Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2012 Saat 08:58

Bende geçen haftalarda Araç İç - Dış yıkama + Motor Yıkama + Lastik - Jant Temizliği + Hızlı cila hepsine 20 TL verdim.. Aracın başında bekledim gayette güzeldi, memnun kaldım..   

2013 VolksWagen Comfortline Polo
    Yukarı Dön
    blinddark Açılır Kutu Gör
    2. Vites
    2. Vites
    Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 23:54
    arkadaşlar bende bi kez sonaxa gidip arabayı yıkatayım dedim ama o zamanlar 30 tl diye bi fiyat dediler buda ben ve benim gibi bütçeye sahip olan kişileri bi araba yıkatmak için iki kez düşündürüyo yani bi marka ismi için o paraya yazık....
    Yukarı Dön
    SZKR Açılır Kutu Gör
    1. Vites
    1. Vites
    Simge
    27 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SZKR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 23:40
    feline, Tamamen katılıyorum. Güvenilir bir firma fakat verilen paranın büyük yüzdesi marka değerine gidiyor malesef. Şahsen o parayı her türlü würth ürününü alarak kendi başıma halletmeyi yeğlerim. 
    Yukarı Dön
    feline Açılır Kutu Gör
    2. Vites
    2. Vites
    Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı feline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 08:23
    o boya koruma ve ozonlamanın maliyeti sonaxa 30 tl dir. 190 tl müthiş fazla bir fiyat bilginize olsun ayrıca arabanıın başından ayrılmayın derim 
    206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON
    Yukarı Dön
    elsoberano Açılır Kutu Gör
    4. Vites
    4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 00:45
    benim gittiğim serviste pek tavsiye etmiyor sensörler vs sıkıntı çıkarabilir diye naçizane fikrim yıkatmayın temiz olup sıkıntı çıkaracağına kirli olsun sorunsuz olsun:)

307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
    Yukarı Dön
    2. Vites
    2. Vites
    Simge
    01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmetismet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2012 Saat 18:24
    Arkadaşlar temmuz mtv taksidini bonus ile ödedim, kampanyası varmış, sonaxta boya koruma parlatma, ozonla dezenfekte işlemi 190 tl + 8 taksit.Son günü 31 agustos idi.

Randevu almıştım ertelemek zorunda kaldım, sagolsunlar fiyat değişmeden ertelediler yarına.

Sizce hazır gitmişken motor yıkama da yaptırsam mı? Sağda solda dizeli yıkatma diyenler oldu. Sizede sorayım dedim belki yaptırmış olan vardır...
    neverThere
    Yukarı Dön
     Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
    Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
    Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
    Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
    konu icon Peugeot Yedek Parça
    konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 275 0 freestyle53
    konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6429 16 a.selim
    konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 183 0 kartal5200
    konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 458 0 alibozoglu1
    konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 372 0 leow
    konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107574 14 Salihsencan
    konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1608 0 kralex18
    konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3247 4 Rock
    konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9988 9 Pejocum
    konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8987 1 Barisge
    konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
    konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1208 0 ankaralı_emre
    konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
    konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1691 1 Eren yıldız
    konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55628 87 Eren yıldız
    konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
    konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1433 0 CBerkG
    konu icon pejo 106 son mesaja git 2735 0 badking530
    konu icon Start stop son mesaja git 286 0 İlyas41
    konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2868 0 berkancelik
    Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
    Üye Mesaj
    Eren yıldız 2
    alibozoglu1 1
    kartal5200 1
    İlyas41 1
    a.selim 1
    badking530 1
    freestyle53 1
    CBerkG 1
    kaya52 1
    karauurböcei 1
    Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
    Üye Adı Yetki
    GökhaN YÖNETİCİ
    sonerkyl MODERATÖR
    İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
    Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
    “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English