|
206 xdesign lpg tüketimi çok yüksek (yardım) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
drakman
1. Vites 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2012 Saat 08:52 |
Aracın yakıt sistemi ve buna etki edecek unsurların iyi bir usta tarafından incelenmesi gerekir. Keşke araçlara LPG taktırıp orjinali ile oynanmasa. Ben LPG'yi hiç sevmiyorum.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
weezerwawe
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı weezerwawe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende de çok yakma sorunu vardı lpg servisine gidip hortumları filan kontrol ettirin yarılma çatlama olabiliyor, hava filtresini de temizletirseniz çok iyi sonuç alırsınız. bilgisayara bağladıklarında bazı ayarlar yapıyorlar onları da yaptırın geçen hafta antalya ya gittim 50 tl ye kütahya'dan antalyaya gittim yaklaşık 400 km filan hesabını siz yapın artık iyi günler.
|
|
erhan206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mustafa kardesım aynı sorun bendede var bende abart vardı onu soktum orjınal egsozunu taktım 20tl ıle 50 km yol gıttı :)
|
|
pego 206 1.4 x-line black
|
|
Atos
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın en son bakımı mayıs 2011 de yapıldı. Motor ve Egzoz'da herhangi bir değişiklik yapılmadı.
|
|
Peugout 206 X Design 1.4 - 2006
|
|
mustafah
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın en son bakımını ne zaman yaptırdın? Egzos yada motor sisteminde değişen parçalar oldu mu?
|
|
Artık PUG yok!!
|
|
Atos
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar,
2006 model xdesign 1.4 var bende. üzerinde atiker sıralı sistem kurulu. Ben hergün yaklaşık iş-ev arası toplam 20km gider gelirim. Son günlerde LPG tüketimi baya arttı gibi, ortalama 30tl lpg ile (13.57 Litre) sadece 95 kilometre yol yapabildim (şehir dışı 75km şehiriçi 20 km) Hesaba göre hemen hemen km başı 30kuruş tüketmişim. 1ay Öncesine kadar bu tüketim 20-22 kuruştaydı. Değerler bende neden bu kadar birden arttı merak ediyorum.Bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.Herkese iyi forumlar dilerim. |
|
Peugout 206 X Design 1.4 - 2006
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |