![]() |
|
3 defa bip bip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 21:10 |
Motor soğutma suyunu kontrol ettim, sıkıntı yok maksimum seviyesinde ve ayrıca mazot miktarı da yarıdan fazla yani ondan da değil
![]() Olay el freni de değil onunla daha önce karşılaştım ekranda arkadaşın dediği gibi "Handbrake On" uyarısı çıkıyor yani o da değil ![]() Cam suyunu kontrol etmedim ama bu sabah arkadaşın önerisini görmeden denemiştim püskürtmüştü yani sıkıntı yok ama sabah üstünü tamamlayayım inşallah ondandır. Kutup başı olayı da mümkün sanırım yakın zamanda termostat değişirken usta aküyü söküp takmıştı, onu nasıl kontrol edeceğim bilmesemde yarın denerim arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Ayrıca bugün bir daha uyarı vermedi ama insanı huzursuz ediyor böyle uyarı sesi falan ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin lambası yanıyorsa bunu yapar.
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü kutup başlarından birisi gevsemiş olabilir,Benim aracımda şarj dinamosu aküyü şarj ederken şarj gevseklikten ötürü kesiliyor kırmızı renkteki akü lambası yanıp sönüyor sonrada 3 defa bip sesi geliyordu.Kutup başlarını sıktık az bir miktarda gres sürdük.Ses kesilmişti.Birde bu şekil denemenizi tavsiye ederim.
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
ben de de sürekli yapıyordu bir ara. motor soğutma suyu azalmıştır. ilk başta gösterge de göstermiyor dikkat ettim. iyice azalınca göstergede yanıyor. biraz su koy düzelir.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
önemli birsey yok yani iciniz rahat olsun.
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
kesin ve net söylüyorum kontrol edebilirsiniz silecek suyu kalmamıs yada azalmıstır tamamlayın sorun cozulecektir
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
yakit lambasi yanmistir
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
muhtemelen radyatör suyu(tencere kapağı gibi işaret çıkar kaybolur) veya benzindir.
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
o zaman HANDBRAKE ON uyarısı çıkardı
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
el firenini tam indirmemişsindir
|
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Merhaba,
Bugün 2 gün sonra ilk kez 307 mi çalıştırdım. Fakat marşa bastıktan motor çalıştıktan hemen sonrasında 3 defa bip bip bip sesi geldi ama ne ekranda bir hata mesajı gözüktü ne de herhangi bir arıza ışığı yandı. Bu neden olabilir başına gelen var mı? Ne anlama geliyor bilginiz var mı arkadaşlar? Teşekkürler...
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |