|
206 far |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ginger
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2012 Saat 15:39 |
Biliyorum. Hatta şu angel'ler sonarlar, karartmalar vs ler bile kötüymüş... |
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yan sanayi far kesinlikle tavsiye etmem. Aydinlatma performansi bile dusuk. Aldim, ordan biliyorum.
|
|
ginger
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sahibinden sitesinde far ararken görmüştüm bir bakın. Bu arada dün gece sıfır gibi diyerek Levent'ten Kartal'a kadar beni getirten sonra iç yansıtıcı bölümü bile kararmış farla karşıma çıkan arkadaşın burada huzurunuzda tüm yakınlarının ve kendisinin kulaklarını çınlatırım.
|
|
ginger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim ama yan sanayi 50Tl'yede bulunabiliyor. Sol orginal sağ yan sanayi istemiyorum.Çıkma olsun orginal uyumlu olsun.
|
|
EmSul
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bana da 206 GTI sağ ön sis farı lazım su almış sağ ön sis benim
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
elimde sıfır yan sanayi olarak mevcut 75 tl fiyatı var
|
|
|
|
ginger
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam
Sadece sag on yolcu tarafi fara ihtiyacim var. Tek satacaklar fiyat lutfen... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |