![]() |
|
106 quicksilver yardımmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 Saat 22:36 |
lpg ve benzinde aynısın yapıyor demişsiniz ,aracınızın bobin araızası olabilir bi baktırın
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
mad_jack ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araçtada böyle bir problem vardı bi süre öyle zorladım arabayı sonunda conta yaktım haberin olsun ne alaka dedim ama conta kaçırma yaptığında böyle sorunlar oluyormuş.
|
|
![]() |
|
ermanglr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Benim araçta buna benzer bi sorun vermişti ama tüpe geçmeden önce benzinde yapıyordu sorun benzin filtresi deisti bujileri lpg bujisiyle değiştirdim (ngk lpg bujisi aldim) hem çekiş coştu alt devirlerde.. hemde araç (maaşallah) 1000devirde sabit kaldı sorun yok suan
|
|
![]() |
|
uh9788 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
en iyisi tüpü söküp atmak kardeşim zaten quıck az yakan bir araç 30 kurusa değmez motoru oldurmeye
|
|
sen ona bak o da sana baksın
|
|
![]() |
|
nacizane ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
atiker var arabamda gaz göstergesi var 4 tane ve üzerinde bir ışık daha var nokta gibi oda yanıyo yakın arkadaşım var lpg ci onu aradım ve araban benzinde ondan o ışık yanar diyo ... e bu araba gaza nasıl gecicek geçmiyor ve aşırı bi şekilde benzin yiyor ... annem diyorki :D bu araba gaza geçmek istiyo ondan boguluyo diyo kafama yattı aslında bayramdan sonra bende gidicem lpgciye ama lpg göstergesini tamamen kapatsamda bişey farketmiyor kısır gibi araba delircem valla benzin döküp yakasım geliyor ...
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Benim araçta arada böyle yapıyor özellikle lpg de giderken benzine aldığımda yada benzinde giderken lgp ye aldığımda yani hareket halinde yakıtı değiştirdiğimde genelde yapıyor ilk başlarda banada sanki benzinle lpg yi birlikte alıyor gibi geliyor..Bayram geçsin bi lpg ciye gidicem bende bide çözülemeyen "bileşik ateşleme faz kaydı" diye bi hata var hep pc ye bağlandığında çıkan ateşleme bobini ve bujiler değişti gene var bu hata belki de bu lpg ve benzini birlikte alıyorsa ondan böyle bi hata verebilir mi ki?
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
dostum sen aracı lpg ciye götür ama saglam lpg ciye götür aracın benzınle lpg yi karıstırıyor lpg beynınde problem olabılır guzelce baglasın karıstırıyorsa pc gösterir buyuk ıhtımal bundan dolayı karısım yapıp benzının bıtıyo ve aracın boguluyor bunları kulak arkası yapma
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
heavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
bende lpgyok o yüzden birşey diyemeyeceğim o soruna ama benzin için başıma gelenlerden yola çıkarak yardımcı olmaya çalıştım...anlamadığım konu lpgde giderken benzin nasıl biterde yolda kalırsın
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nacizane ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
bujilere baktılar sorun yok diye tekrar taktılar ama gözümden kacmadı üzerlerinde yag vardı ne kadar sorun teşkil eder bilmiyorum benzin pompası demişsin lpgdede aynı sıkıntıyı veriyor benzindede ve bugün değişik bir durum oldu gecen lpg de bitti benzinde ikisinide iice aldım sıralı var üzerinde ve bugün araba lpgdeyken benzin bitti yolda kaldım :S delircemmm
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
!06 quik görünce girdim hemen ama allaha çok şükür böyle bir sıkıntı gelmedi başıma.Yardımcı olmak isterdim ama fikrim yok boş yerede sallamayım arkadaşlar. |
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
heavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
bende deaynı sorun var 1 haftadır.Enejktör,buji carbon clean gibi işlemler fayda etmedi. Tahminimce ya bana kazık atan ustanın taktığı bujilerde bi yamuk var yada benzin pompamda bi sıkıntı var. Seninde bu sebeplerden olabilir diye düşünüyorum. Baktırdın mı bunlara ?
|
|
![]() |
|
merhaba arkadaşlar 106 quicksilver sahibiyim 2 hafta oldu aracı alalı severek aldım yalnız sorunum var ve peugeot servisinde bile bulunamayan bir sorun arac gderken boguluyor sonra birden hızlanıyor sonra yine boguluyor makinaya baglandı sorun vermiyor değiştirmedigim şey kalmadı butun sensörler değişti yok yok yok aynı harcadıgım paranın haddi hesabı yok neyden olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |