Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >106
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 106 quicksilver yardımmm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

106 quicksilver yardımmm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
soldiermertefe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı soldiermertefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 106 quicksilver yardımmm
    Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 Saat 22:36
lpg ve benzinde aynısın yapıyor demişsiniz ,aracınızın bobin araızası olabilir bi baktırın
2008 206 sedan comfort
Yukarı Dön
mad_jack Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mad_jack Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 Saat 21:32
benim araçtada böyle bir problem vardı bi süre öyle zorladım arabayı sonunda conta yaktım haberin olsun ne alaka dedim ama conta kaçırma yaptığında böyle sorunlar oluyormuş.
Yukarı Dön
ermanglr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ermanglr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 Saat 09:01
Benim araçta buna benzer bi sorun vermişti ama tüpe geçmeden önce benzinde yapıyordu sorun benzin filtresi deisti bujileri lpg bujisiyle değiştirdim (ngk lpg bujisi aldim) hem çekiş coştu alt devirlerde.. hemde araç (maaşallah) 1000devirde sabit kaldı sorun yok suan
Yukarı Dön
uh9788 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı uh9788 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2012 Saat 19:39
en iyisi tüpü söküp atmak kardeşim zaten quıck az yakan bir araç 30 kurusa değmez motoru oldurmeye
sen ona bak o da sana baksın
Yukarı Dön
nacizane Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı nacizane Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 02:22
atiker var arabamda gaz göstergesi var 4 tane ve üzerinde bir ışık daha var nokta gibi oda yanıyo yakın arkadaşım var lpg ci onu aradım ve araban benzinde ondan o ışık yanar diyo ... e bu araba gaza nasıl gecicek geçmiyor ve aşırı bi şekilde benzin yiyor ... annem diyorki :D bu araba gaza geçmek istiyo ondan boguluyo diyo kafama yattı aslında bayramdan sonra bende gidicem lpgciye ama lpg göstergesini tamamen kapatsamda bişey farketmiyor kısır gibi araba delircem valla benzin döküp yakasım geliyor ...
Yukarı Dön
EmSul Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EmSul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 02:10
Benim araçta arada böyle yapıyor özellikle lpg de giderken benzine aldığımda yada benzinde giderken lgp ye aldığımda yani hareket halinde yakıtı değiştirdiğimde genelde yapıyor ilk başlarda banada sanki benzinle lpg yi birlikte alıyor gibi geliyor..Bayram geçsin bi lpg ciye gidicem bende bide çözülemeyen "bileşik ateşleme faz kaydı" diye bi hata var hep pc ye bağlandığında çıkan ateşleme bobini ve bujiler değişti gene var bu hata belki de bu lpg ve benzini birlikte alıyorsa ondan böyle bi hata verebilir mi ki?
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"
Yukarı Dön
estair Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı estair Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2012 Saat 01:52
dostum sen aracı lpg ciye götür ama saglam lpg ciye götür aracın benzınle lpg yi karıstırıyor lpg beynınde problem olabılır guzelce baglasın karıstırıyorsa pc gösterir  buyuk ıhtımal bundan dolayı karısım yapıp benzının bıtıyo ve aracın boguluyor bunları kulak arkası yapma
106 xr 1994
Yukarı Dön
heavci Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı heavci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2012 Saat 19:58
bende lpgyok o yüzden birşey diyemeyeceğim o soruna ama benzin için başıma gelenlerden yola çıkarak yardımcı olmaya çalıştım...anlamadığım konu lpgde giderken benzin nasıl biterde yolda kalırsın LOLStar
Yukarı Dön
nacizane Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı nacizane Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2012 Saat 18:49
bujilere baktılar sorun yok diye tekrar taktılar ama gözümden kacmadı üzerlerinde yag vardı ne kadar sorun teşkil eder bilmiyorum benzin pompası demişsin lpgdede aynı sıkıntıyı veriyor benzindede ve bugün değişik bir durum oldu gecen lpg de bitti benzinde ikisinide iice aldım sıralı var üzerinde ve bugün araba lpgdeyken benzin bitti yolda kaldım :S delircemmm
Yukarı Dön
ozdemirosman Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozdemirosman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2012 Saat 15:03

!06 quik görünce girdim hemen ama allaha çok şükür böyle bir sıkıntı gelmedi başıma.Yardımcı olmak isterdim ama fikrim yok boş yerede sallamayım arkadaşlar.

ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
Yukarı Dön
heavci Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı heavci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2012 Saat 07:31
bende deaynı sorun var 1 haftadır.Enejktör,buji carbon clean gibi işlemler fayda etmedi. Tahminimce ya bana kazık atan ustanın taktığı bujilerde bi yamuk var yada benzin pompamda bi sıkıntı var. Seninde bu sebeplerden olabilir diye düşünüyorum. Baktırdın mı bunlara ?
Yukarı Dön
nacizane Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı nacizane Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2012 Saat 02:56
merhaba arkadaşlar 106 quicksilver sahibiyim 2 hafta oldu aracı alalı severek aldım yalnız sorunum var ve peugeot servisinde bile bulunamayan bir sorun arac gderken boguluyor sonra birden hızlanıyor sonra yine boguluyor makinaya baglandı sorun vermiyor değiştirmedigim şey kalmadı butun sensörler değişti yok yok yok aynı harcadıgım paranın haddi hesabı yok neyden olabilir 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 3820 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 2857 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 412 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 201 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 849 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 35437 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 104476 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 1164 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 31037 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53672 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1110 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 17968 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 1965 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 485 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 436 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16966 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1597 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 1643 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3932 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 1563 0 tulpar737
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English