|
sunroof sorunu? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
edovardo
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2012 Konum: çamdibi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2012 Saat 12:43 |
su tahliye kanallarına tam olarak nasıl bakabilirim
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sunroofun altında su tahliye kanalları olması lazım, onları kontrol ettin mi? önemli olan o kanalların tıkanmaması.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 uncu sanayide denİz oto var sanirim deniz otoydu son sunrooff tamiri yapan yer neresi diye zaten 3 sanayide 2 tane sunroof cu var bildigim kadariyla onun hemen orda bi pejoju var ordan o contayi temin edebilirsin yakİninda sunroff tamircisi oldugu icin tum sunrooff parcalari mevcut orda servisin siparisle getirecegi parcayi bile orda buldum
|
|
ozaann
|
|
edovardo
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2012 Konum: çamdibi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar 106 quik aracımda sanruf sorunu yaşıyorum su kaçırmaya başladı contasının eskidiğinden olduğunu düşünüyorum contayı izmirde bulabileceğim bi yer varsa yardımınızı bekliyorum yamurlar başlamadan çözmem gerek
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |