![]() |
|
direksiyon kumandası aparatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
serkanadu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanadu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2012 Saat 18:16 |
||
Bende Sony teyp var. W/R girişi mevcut. Yapabilir miyim ki bişeyler ???
|
|||
206 Roland Garros 90hp
|
|||
![]() |
|||
206+ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
merhaba,
Ben alicilik hesbımda bir sıkıntı olduğu için bu hesabı yeni açtım.
Düşündüğünüz kadar komplike bir olay değil bütün araaçlara uygulanabilir esasında. Bütün pioneer teyplerde aynı olay. Eğer arkasında W-R girişi varsa halledebilirisniz.
Şema var üyeliğim aktif olunca gönderebilirim. |
|||
![]() |
|||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
||
alicik pioneer için devre şeması varmı sen de bu videodaki parçanın ful halinin herşeyi kontrol eden kısmınınn
|
|||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|||
![]() |
|||
serkanadu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanadu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Valla videoyu izleyince harbiden helal olsun dedim... Hangi marka teybin ne kadarlık dirençle hangi tepkiyi vereceğini nasıl biliyorsunuz?
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
yüklemesi uzun sürdü kusura bakmayın. Hala çalışıyor sadece düşük seste ledler parlamıyorn sesi biraz açmak gerekiyor onun dışında harika. |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Bugün kendim de denedim. İş biraz elektrik bilgisine ve malzeme teminine bağlı. Belirli ölçüdeki 12 direç ve 4 diyot ile devre oluşturuyorsunuz. İŞlem bu kadar. Ama tabi bağlantı şemaları v.s yarın kumanda kolunu söküp kendim yapmaya çalışacağım. Dirençleri aldım ve minik butonlardan aldım çok güzel çalıştı biarzdan ışıklandırma çalışmamla beraber video atıcam görürüsünüz. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanadu
||
Ben de merak ediyordum bu direnç olayını. Nasıl çözebildiniz? biraz daha açıklayabilir misiniz? |
|||
![]() |
|||
ZP954 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
||
benim yol bilgisayarım yok sadece saat kilit diğer herşey çalışıyor bunun çözümü varmı
|
|||
![]() |
|||
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
||
evet uyar efendim. iletişime geçerseniz hallederiz.
|
|||
![]() |
|||
mercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
||
Hayır aracın orjinal park sensörü bagaj da hoporlörü olan torpidoda herhangi bir ekran yok kullandığım double dın Navitech 8600 İzmirdeki arkaşa kolu gönderdim bir devre yapıp gönderdi ama kol piooneer için yapıldı ben direk jack ını sökup teybe bağladım ve ayarlamaları yaptım şuan bir sorun yok
|
|||
2002 307 XT PREMİUM 1.6 16 VALF 110 BG BENZİNLİ
|
|||
![]() |
|||
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
||
Park sensörünün sesinin hoparlorden mi geliyor? kullandıgınız double din ne marka? |
|||
![]() |
|||
meto307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
||
park sensörü arabanın orjinal sensörümü torpidoda ki ekranda açılan?
|
|||
![]() |
|||
mercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
||
Evet benim aracımda hiç bir sorun yok park sensörüde çok güzel çalışıyor. |
|||
|
|||
![]() |
|||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
||
206 HDI x-line 2004 aracım, sony cdx gt25 cd çalarım var. http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85460&ref=akakce&v=1.47.9 yol bilgisayarımı 3 satırlı taktım çalışıyor. bu soketler acaba bana uyar mı? teşekkürler. |
|||
![]() |
|||
||
Double din teyp taktırıpta orjinal park sensörünün sesini duyabilen varmı acaba forumda??? |
|||
![]() |
|||
||
O aparatın aynısından bende de var fakat sadece direksiyon kumandası çalışıyor geri vitese taktıgımda hoparlörlerden bip bip sesi gelmiyor |
|||
![]() |
|||
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
||
Arkadaşlar üst model araçlarınızın hem direksiyon kumandasını hem YOL BİLGİSAYARINI başka bir teyple kullanmanıza olanak sağlayan adaptör. bu dertten muzdarip olan arkadaşlar arayıp bilgi alabilirler.yardımcı olurum.teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
||
Ben izmir den olan arkadaşa yaptırdım aparatı Navitech 8600 'a 10 numara oldu ... aracım 2002 307 Xt Premium
|
|||
|
|||
![]() |
|||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
||
aku kablosunun artisini sok tak duzelir
|
|||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|||
![]() |
|||
ZP954 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
||
Arkadaşlar 2010 model 206 plus aracım var sony marka teyp taktırdım birkaç ay önce kumanda kontrolü gitti tabi ama dahada önemlisi saat artık çalışmıyor marş bastığımda neyse öyle kalıyor bunu çözmenin yolu varmıdır izmirdeki bu arkadaş nerde yapmakta bu işi yardımcı olursanız sevinirim
Düzenleyen ZP954 - 25 Ağustos 2012 Saat 06:15 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |