|
Elektrikli Yan Ayna |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 10:55 |
|
arkadaşlar yokmudur. aynalarını manüelden elektirikliye ceviren? bilgi alalım..
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
haklısın ayna kumanda kolu ford araçlara ait kumanda. ayna motoru ise her marka araçla aynıdır. sonuç itibariyle orjinali daha pahalıya gelecektir benim sunduğum orjinal değil. tüm araçlara uygulanabilir biraz daha ekonomik.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam şimdi baktım sahibinden deki ilanınızada. bu 206 orjinal elektirikli yan aynaların takımı zaten 200 lira + kumanda kolu benim arac için orjinal değil. bildiğim kadarıyla kumanda kolu 206 larda ön camlarının kumandasıyla aynı yerde. neyse hayırlı satışlar..
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-elektirikli-ayna-106494606/detay aslında ustalık bişey yok sadece artı eksi elektiriği doğru noktadan almak için elektrikçiye ihtiyaç var. onun dışında motor montajı aynayı sökme işini bilen yada yapmış olan birisi için çok basit.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işyerinde olduğum için linki göremiyorrum ama dediğiniz gibi o motoru manuel motorun yerine monte edecek ustada bizim memlekette zor bulunur herhalde
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
qqyyxx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-elektirikli-ayna-106494606/detay/ bu ilan bana ait kendi aracıma uygulamak için satın aldım ancak aracımı satlığa çıkardığım için uygulama fırsatım olmadı. aracın beyniyle hiç bir işiniz yok sadece ilgili kabloları kapı içlerinden geçirerek kumandaya bağlıyorsunuz (nerelere bağlanacağı işaretlidir) sonra artı ve eksi elektirik alıp kullanmaya başlıyorsunuz. aynalara gelince elekt. ayna almaya gerek yok aynayı açıp manuel motorun yerine bu elektirikli motorları monteliyorsunuz işlem tamam. eli yatkın vakti olan birisi rahatlıkla yapar. isteyen olursa yardımcı olabilirim.
|
||
206 hdi x-line
||
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yapabildinmi yan aynaları dicektim ama konuyu açan arkadas uzun süredir aktif değil.
benimde böle bir niyetim var. çoğu arkadas gerek yok desede şuanki manuel aynalar, yıkama esnasında ve silme esnasında otomatik olmadığı için ayna camının ayarı değişiyor. fakat elektirikli olsaydı devamlı sabit duracaktı. her seferinde aracımı yıkayıp sildikten sonra ayar yapmaya çalışıyorum. arkadasın dediği gibi twetırların orda soketler var bendede. işin uzmanı arkadaslara sormak istediğim içerdeki ayar düğmesini ve elektirikli yan aynaları ve soket girişlerini yaptıkmı bu iş hallolurmu?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ali yeni topik aç bunları orda konusalım sorularının yanıtlarını ben buldum bile ;) |
||
206+ hdi
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi cruise da olmayınca boşluğa düştüm Geçen deri direksiyon aldım değiştirdim ama bazen direksiyonu çevirirken com2000 ile direksiyon arasından bir ses geliyor neyin sebep oolduğunu çözemedim. Birde oraları sökünce direksiyon ayarına baktım tam ortadan civataları sıkmışlar oraya düzeneyi bağlayabilrsek olmayacak iş değil. DÜzenek olan bir araca bakıcam inş. Son olarak bir el atta bsi da tavan lambasına giden hattı buluyum. Ayaklığa aydınlatma yapıcam ta tavandan çekmeyim diyom. |
||
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tweeter ve ısı sensörü için o kablolar ;)
|
||
206+ hdi
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam bir fotoğraf çekebilir misiniz ? Çok merak ettim o tesisat nasıl olmuş |
||
seyyah
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende yaparım kesinlikle. Arıca kaldırıma yakın yanaşmalarda ve bazı park hallerinde otomatik ayna kesinlikle şart.
|
||
volkan206+
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan206+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bu ayna işi gerçekte oluyorsa ve maliyetide çok uçuk degilse isterim bende neden olmasın...
|
||
206+ hdi
|
||
muratoner
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|
|
O işi yaparsan banada lazım kardeşim..
|
||
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
||
AsMeRiL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2012 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Dün manuel ayna kolunun olduğu arabanın içindeki plastik kısmı el yordamı ile söktüm. Bir de ne göreyim o kapağın içinde elektrikli ayna için tesisat çekilmiş soketi hazır. :) :Yani sonuç itibariyle sadece elektirkli yan ayna ve kumanda düğmesi masrafı ile çözmüş olacağım. Ya benim amacım şu geri vites olayında .. Geri vitese takınca yan aynaların otomatik olarak aşağıyı göstermesini sağlamaya çalışacağım..
|
||
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardesim boswer sen ayna isini bosuna masraf gereksiz ama senin icinde kaldiysa senin kararin ama bence masrafli ve gereksiz...
|
||
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
||
muratoner
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|
|
:))
|
||
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
||
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
usta banim kafadanmış. Bir an ben konuşuyorum sandım. Adamın dediği doğu para da baya bol herhalde :)
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
furkan111
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
|
|
kesinlikle olur imkansız degil ama ugrastırır bana kalsa deger ama... ben cok yararını goruyorum özellikle parklarda cok rahat oluyor kenara yanasırken...
|
||
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
|
Herşeyi yaptırdım. arka camlar otomatik olsun, birde yan aynalar elektrikli olması kaldı. Lakin ustama gittim araba seninse gerek yok dedi. Aynayı yayda yılda birkez ayarlarsın o kadar paraya aracın beynine müdahele kapıları sök tak iç izolasyonları yırtılır hiç gerek yok dedi. Arka camıda paran bol herhalde bana ver arkada otururm ben açarım dedi şaka ile karışık. iki işlem için hiç gerek yok parana yazık varsın elinle ayarla spor yaparsın sözleri ile ayna ve arka cam sevdam bitti. |
||
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |