![]() |
|
206cc spor yay çok acil yardım?yükseltmek.resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2012 Saat 15:29 |
çok saolun yorumlar için. evet bana 3.5 lik uyar o zaman.
peki H&R ile eibach arasında dağlar kadar konfor farkı var mıdır? aralarında ciddi fiyat farkı varda
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle açıklama için teşekkürler. lazerli rot balansa girmedim ama lasitikleri sağ sol yaptık sonuç değişmedi. eğer lastiklerden olsaydı en azından sonuç değişirdi. benim kesin olarak bir sıkıntım var bu de direksiyon sıkıntısı artık tam belli oldu. bugün alt takımı da bir kontrol ettireceğim. teşekkürler |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
@EErgul kardeşim şu an ki basıklık 5lik yay basıklığı.yükseltmek için 3.5 luk yaya geçmelisin ki en konforlu yaydan bahsetmişsin kesinlikle eibach tavsiye ederim.5lik eibach kullanıyorum evet çok düştü ama ben tek başıma kullanıyorum bi zararım yok bence en güzel hali bu.3.5luk öneririm..
@yenice kardeş önce şunu diyeyim sağa çekmenin yayla hiçbir alakası yok.direksiyonu tam sağ yada sol yaparken gelen takır tukur sesi yay baklalarının birbiri üzerinde hareket etmesinin sesi.basılan araçta yayın baklaları birbiri üzerine oturur amartisör dönerken baklalar birbirlerinin üstünden atlar bu onun sesi.sende bazen takır tukur oluyo :D ben 5likleri ilk taktığımda her turda 4 tokurtu geliyodu.çözüm çok basit.bahçe hortumu :D yaylarını söktürüyosun.sürten yeri iz yapmıştır zaten yağlayıp hortum geçirdinmi biter sorunun. yolda duramamana gelince orda başka bi sıkıntı var.yay arabanın hakimiyetini arttırır.yol tutusun artar.arabanın yolda durduğunu hissedersin.alt takımı yaptırdım diyosun ama kesin bi eksiklik var orda.örnek veriyorum tablayı rot kolunu amartisörü değişirsin ama sağlam zannedilen bi rot başını değiştirmediğinden başın ağrır.iyi bi ustaya alt takımı kontrol ettir. ve tavsiyem sağa çekmeyi düzeltmek için lazerli rot ayarı yapan bi yere gidin eğer varsa. samsunda var ön ayak olabilirim.bende de sağa çekme var evelden beri (yaydan öncede vardı) lastiklerin birbirlerine göre durumundan kaynaklanıyor.içe yatıklığı birbirine göre önde arkada oluşu gibi sebeplerden.lazerlide hepsi çıkıyor gün yüzüne. geçmiş olsun |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
arkadaşlar ben de yeni aldım 206 1.4 hdi 2004.. eski sahibi helezon yay taktırmış, sanırım 3.5 cm lik demişti.
2 sıkıntım var sizler yay kullanıyorsunuz ve aynı sorunlar var ise yaylardandır diyebileceğim. İlk sıkıntım araba hareket halinde değilken ve tam düz zeminde değilken direksiyonu kırmaya başlayınca alttan bir takırtı tukurtu geliyor. bu da her zaman olmuyor arada bir oluyor. Diğer sıkıntım da aracı hakimiyette zorlanıyorum. ön takımda rot kolları yeni, salıncaklar yeni, amasörleri iyi dendi değişmedi. rot balans yeni yaptırdım. fakat aşırı bir sağa çekme var. lastikleri sağ sol yaptık sonuç değişmedi. alt takım da yeni. tek yaylar kalıyor geriye. direksiyondaki sıkıntım da tam olarak şöyle, direksiyonu tam sol ya da tam sağ yaparken en ufak bir ağırlık ya da zorlama yok kesinlikle. gayet yumuşak ve düzgün. sadece direksiyon düz durumda iken, sağa kırmaya başlarken tık diye sanki bir boşluğa düşüyor. ama sonra çevirmeye devam edince aynı olay yok. tabi bu boşluk yolda hakimiyeti sıfıra indiriyor. 120 ye çıktım mı araba başlıyor gezinmeye. direksiyonu düşük hızda giderken bıraktığım gibi araba kendini başlıyor sağa atmaya. direksiyonu tutuyorum, sanki alttan biri sağa sağa zorla çekmeye çalışıyor gibi oluyor. |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
3.5 cm biraz yükseltir ama fazla değil ve aracın üstündeki yaylar 5 lik eğer orjinal yüksekliği istiyorsanız sponsorumuz efeden orjinal çıkma yaylarını temin edebilirsiniz.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 4,5 luk var sadece kasislere yavas gireceksin o kadar
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bende 5cm fk yay var, senin arabayla aynı inik 3.5 alırsan biraz yukselir. bana soracak olursan böyle iyi duruyor. bu arada lifte cıkarmısken karter koruma taktır aracının altına
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
pro kit 3.5cm sport line 5cm..eibach prokit kullanıyorum ve memnunum baya turkıye yolları ıcınde süper bence
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
fotoğrafları şimdi çektim gece karanlığında net değil pek ama olduğu kadar.
aracı eski sahibi böyle basmış. oldukça fazla. ve alt takımda sorun çıkartıyor. ve bende kullanırken çok sorun yaşıyorum. yeni yay takacağım. 5 cm lik eibach almayı düşünüyorum. yükselir değil mi araç ? şuanki hali bu. ![]() ![]() ![]() ![]() bu eibachlarin pro-kit ile sportline arasında ne farkı var? ve bu yayları satan güvenilir bir alış veriş sitesi biliyormusunuz? yoksa sahibinden den alacağım.birde fk ile eibach in aralarındaki fark nedir sizce ? ben 5cm yayların içinde ne konforlusunu istiyorum. hangisi konforlu kendi aralarında kullananlardan yorum bekliyorum. bu arada biliyorum nette bir çok bilgi edinebilirim bu konuda ama 2 gündür uyumuyorum ve 2 saat sonra işe gideceğim. acil uyumam gerekiyor ve uyandığımda da acilen yayları sipariş etmem gerekiyor çünkü araç lifte çıkıcak yarın çıkmışken değiştireyim diyorum.
Düzenleyen EErgul - 08 Ağustos 2012 Saat 22:10 |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |