Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geyik: Peugeot'lari elestirelim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geyik: Peugeot'lari elestirelim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asilkatip Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı asilkatip Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geyik: Peugeot'lari elestirelim
    Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 Saat 09:25
Ben 4. Ford Focus HB 1.6 Ambiante'den sonra bir ay kadar önce 307 XT Premium aldım. Gerçekten araç dolu dolu, sensörleri, hava yastıkları, donanımı gerçekten çok güzel, kaporta işçilik de sağlam olabilir ancak 110 beygir olmasına rağmen kesinlikle bir tat alamadım. Araç hiç el değmemiş tek el kullanılmış, boyasız kasasız bir araç olmasına rağmen kesinlikle performans yok. Focus öylemiydi bu dediklerimin hiçbiri yoktu belki, yalnızca analog klima, 4 hava yastığı, ABS başka birşey yoktu ama araç seriydi, hızlıydı, performans süperdi. Bir de vites geçişleri bu arabada çok sert iğrenç üstüne kusasınız gelir. 150 kmh'ın üstüne çıktığınızda arabanın direksiyonu titriyor, lastikleri hissettiriyor ellerinize, focus'da 200'ü gördüm ama böyle bir durum olmazdı.
asilkatip
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 22:20
Herkes hata yapabilir LOL
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
peugeotttt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 21:49
Orjinalini yazan: ginger ginger Yazdı:

Peki o zaman bu insanlar ne ile kiyasliyorda begenmiyorlar 206 yi.
Neye istinaden iceri ses aliyor diyor? Neye istinaden ic aksami kalitesiz diyor?

peugeotu kıskandıkları içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.onların aracları peugeot gibi yakışıklı asii olmadıgı için.peugeot insanın yaşam tarzını yansıtan bi arac bayılıyorummm peugeota arada bir beni üzse de ondan vaz gecemiyorum...
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
Yukarı Dön
peugeotttt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 21:46

ön konsoldan gıcır gucur ses gelmeye başladı içeride fare var gibi, tecrübe edeniniz var mı?

zaten peugeotun lakabı fare :) okadar da farelik olsun yane dimi .)
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
Yukarı Dön
hakan38 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakan38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 11:20
206+ tek avantajı fiyatı ve yakıt sarfiyarı hala kullanan biri olarak söylüyorum 206+ almayın. bende 206 hastasıyım ama bizim arabalar gibi değildir inşallah.plastik aksamı çok kalitesiz döküldükçe dökülüyor.keşke 206 2006 model vardı onu alsaymışım 2010 araba ama malesef arkadaşlar durum bu
206+   2010 1.4 benzin+ lpg
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 11:01
Orjinalini yazan: blinddark blinddark Yazdı:

benim ilk arabam 98 opel vectra 2000 cc 170 beygir idi şimdiki arabam 2003 307 1.4 hdi xr 70 beygir opel satıp pejo alma sebebim çok hız yapıyodum opelle ve pejonunda tipi hoşuma gidiyo diye aldım ve arac ararken ben basacam ama araba gitmeyecek dedim amacımada ulastım 170den sonra basamıyorum hız konfor güven güç yol tutuşu opelde mevcut şimdiki araabam opelin yanında tırt pejoya 160 - 170 yapıyorum araba ikiye ayırıyo arkasını opelle 200 le devamlı guc kaybetmeden yol alabıyosunuz onla en son 240 yaptım düzlük bitti ve eminim gitmeye devam ederdi bu hızı yapırkende hiç tırsmama sebeb olan bi durum olmadı ama tekerleri acıp yere yapıştığı için en ufak yaylanmada altı sürtüyo ayriyetten  her hızı ben gazda yaptım hiç benzinde denemedim bunuda söyleyim

90 model sedan corsa vardı 1.4 swing otobanda 160ın altına düşmezdi araba 180-190 çok rahat giderdi. Arabada 5 kişiyiz bana mısın demezdi. Şimdi arabaların tork ve beygir gücü yükske olmasına rağmen hissedilir ve sürekli bir güç veremiyorlar. 180 le giderken hiç endişe hissetmezdik. 2000de yeni kasa astra aldık 1.6 16v o zaman benzin kullanırdık 210 a zorladık aracı ama ne bir yol sesi ne de bir endişe yoktu. Nitekim 2004 dizel corsa aldık . Kendim bizzat 195 yaptım aydın otobanında gram sarsıntı , yol sesi ve ya yüksek hız korkusu verecek bir belirti yoktu.

İstanbul otobanında aracı açıyım bi dedim hafif eğimli yolda bile (yokuş aşağı) dip gaz 4000 deviri geçmedi ve hız 182den yukarı çıkmadı. Güvensizlik ve yol sesi de cabası 4000deviri geçmemesi ilginçti yeni nesil araçlarda belirli bir hızdan sonra acaba benzin pompası yakıtımı kısıtlıyor veya artık gelen yakıt yetmiyor mu motora ?

Düzenleyen Alicilik - 22 Eylül 2012 Saat 11:02
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
ginger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ginger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 01:03
ön konsoldan gıcır gucur ses gelmeye başladı içeride fare var gibi, tecrübe edeniniz var mı?
Yukarı Dön
ekinoks44 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 Saat 12:11
-Aracın altı çok alçak yere sürtmemek mümkün değil.
-Korna çok sert bayanların kullanması oldukça zor
-Alt takım çok sağlam değil.
-Elektronik arıza çok veriyor.
-İçeri çok ses alıyor. Bunlar dezavantajları..

Avantajı ise anlatılmaz yaşanır :)

Düzenleyen ekinoks44 - 20 Eylül 2012 Saat 12:15
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift
Yukarı Dön
blinddark Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 Saat 12:02
benim ilk arabam 98 opel vectra 2000 cc 170 beygir idi şimdiki arabam 2003 307 1.4 hdi xr 70 beygir opel satıp pejo alma sebebim çok hız yapıyodum opelle ve pejonunda tipi hoşuma gidiyo diye aldım ve arac ararken ben basacam ama araba gitmeyecek dedim amacımada ulastım 170den sonra basamıyorum hız konfor güven güç yol tutuşu opelde mevcut şimdiki araabam opelin yanında tırt pejoya 160 - 170 yapıyorum araba ikiye ayırıyo arkasını opelle 200 le devamlı guc kaybetmeden yol alabıyosunuz onla en son 240 yaptım düzlük bitti ve eminim gitmeye devam ederdi bu hızı yapırkende hiç tırsmama sebeb olan bi durum olmadı ama tekerleri acıp yere yapıştığı için en ufak yaylanmada altı sürtüyo ayriyetten  her hızı ben gazda yaptım hiç benzinde denemedim bunuda söyleyim
"" 2003 307 1.4 hdi xr 1998 opel vectra 2.0 16v gls
Yukarı Dön
megez Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı megez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2012 Saat 09:53
ben şuan 206 HDI kullanıyorum yakıtı ve aracın fiyatı uygun olmasa kesinlikle 206 almam bundan önce toyota vardı gene toyota veya honda olurdu.
papirus
Yukarı Dön
HLTYLMZ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HLTYLMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 22:51

Bu anketi çevremdeki insanlarla yaptım.Herkes manasız kıyaslamalar yaptı. Bana en mantıklı gelen pug206, palio ayarında bir araç ama paliodan biraz daha lüx denilmesiydi. Yine yaptığım ankette bu tayfada ve pug da dahil en sağlam araç cevabi clio idi.
Biraz kışkırtayım sizleri :)

PSA grubu arabalarının saçları galvaniz kaplamadır o sebepten 206-palio kıyasını palio daha start çizgisinde kaybeder :)

clio-206-corsa-c3-polo
megane I-306-astra I-xsara
megane II-406-astra II-xsara
fluence-407-vectra-octavia-jetta
gibi kıyaslar daha yakın ve mantıklı olur bence
407 1.6 HDİ Ex.
Yukarı Dön
ginger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ginger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2012 Saat 01:31
Bu anketi çevremdeki insanlarla yaptım.Herkes manasız kıyaslamalar yaptı. Bana en mantıklı gelen pug206, palio ayarında bir araç ama paliodan biraz daha lüx denilmesiydi. Yine yaptığım ankette bu tayfada ve pug da dahil en sağlam araç cevabi clio idi.
Biraz kışkırtayım sizleri :)
Yukarı Dön
ibrahim YILDIZAK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim YILDIZAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 19:49
1. aracım lada samara 1990 modeldi bilindiği üzere rus arabası ve kalas ötesi bir arabaydı. Bir arabadan beklediklerim performans iç dizayn ve ek özellikler modifiyeye uygun olması ve fiyatının uygun olmasıdır benim için o yüzden lada'dan sonra 2003 model 206 HDI aldım mükemmel az yakıtı vardı performansı da iyi diyemem ama hızlı kaçıyordu ama özellik olarak beni tatmin etmedi 2002 model 307 1.6 XR BVA aldım. onu da otomatik olduğu için ve yine donanım özellikleri olarak tatmin edemediği için sattım. şu anda 206 GTI var bu araç mükemmel denilebilecek kadar güzel iç dizaynı deri koltukları sunroof karşılama sensörü 4 airbag yağmur sensörü ... say say bitmeyen özelliği ve 136 hp'den 154 hp'ye çıkardığım gücüyle tam bir hemster (Beyaz fare) yarattım ama küçük ve tek kapılı oluşu beni bu konuda satmaya zorladı hele ki kız istemeye gideceğimiz zaman kalabalık gitme nedeniyle kendi arabamı bağlayıp başkasının arabasını alıp gitmek bana acı verdi o yüzden şu an bu aracım satılıkta he bu satılırsa ne alırsın derseniz kesinlikle yine pug! Aklımda 406 2.0 Coupe var. Biraz uzun oldu ama pug öyle kısa kısa anlatılmıyor. kusura bakmayın saygılarımla.

01 COA 084 ARh(+)
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 13:55
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

selam arkadaşlar bence alicik çok abartıyor  burada 206 yı kötülemek için söylemiyorum ama pejonun bence 206 sı en basit aracı bunu tutupta bmv ile kıyaslamaya çalışıyor diye düşünuyorum fiyatına yakına ve sınıfına göre bence çok güzel araçlar

BMW ile Pug karşılaştırılacak seviyede araçlar değillerki. Sizin 2003-2005 xt lerdeki donanımlar 1994 bmw lerde standart. Hangi pugda arka tamponda park sensörü için belirli yer mevcut? Adam 1992 model arabanın tamponuna sensör takılabilir diye yer belirlemiş. O yüzden BMW nin lafını etmek bile yanlış olur. Ben bir çok araca bindiğim için e36 nın tadını hiç bir araçta bulamadım. Yüksek gücü arkadan çekişte hissetmenin tadı vazgeçilmez.

Ben aynı segmentteki ve içini dışını bildiğimiz corsa ile karşılaştırdım. Bunu karşılaştırırken ne lanet arabada demedim.Kullandığım Pug bana tahsis bir araç ve günde nerdeyse 100km yapıyorum. TArtışmaya açık bir ortamda yaşadıklarımı yansıtıyorum.  Söylediğim konular 206+ kullanıcılarının ortak fikirleri. Yılda 100000km yapan 206+ kullanıcısı ile de konuştum ekonomi dışında güzel bir şey söylemedi araç hakkında.

Ali daha öncede yazmıştım corsanın rakibi 206+ değil 207'dir, 2004 model corsayla 2004 model 206'yı kıyaslayabilirsin ama 206+ ile corsa kıyaslanmaz, 206+ 206'nın üretimi bitmiş devam modeli olan 207 çıkmışken yoğun talep üzerine üretilen arada kalmış bir modeldir, 207'den ucuz olması içinde bir çok masrafdan kısılmıştır.

Birgün denk gelirsek senin 2004 corsayla benim 2004 206'yı karşılaştıralım, eminim 206'ya bakış açın değişecek. Bu arada opeli bende beğeniyorum. 1997 astra vardı şirket aracım, sonra ablamda 2004 astra vardı şimdide 2010 astra var ve kuzenimde 2006 corsa vardı hepsinede defalarca kullandım, arada dediğin gibi beni 206'dan soğutacak bi fark olsaydı ben hemen satardım 206'ımı, şuan gerçekten gönül bağım var aracımla satmaya kıyamıyorum.

Donanıma gelirsek arcımın değeri taş çatlasa 16-17 bin 2010 astradan nerdeyse eksiği yok 4 tane fazla hava yastığı var.
Yukarı Dön
206xt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206xt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 13:42
ilk arabam tipo sx di ondan inip 206 1.6xt 2000 e binince işte bu dedim o kadar diyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 13:37
Abi şimdi her aracı sınıfına göre değerlendirmek lazım.Bmw ile Aston Martini kıyaslamak da olmaz bmw ile peugeotu da..Sonuçta pug'un en pahalı arabası 75 bin tl filan..Neyse Peugeot kullanıcıları bilirler ki bu araba hassas arabadır.Mesela 307 yi 1 ay boyunca redline kullan illaki arıza başgösterir.Başka araç  arıza çıkarır mı bilmem.
Peugeot kendi sınıfındaki diğer markalara göre daha doludur.2002 model 307 var bende 6 hava yastığı,abs v.s var.Ama şu da çok hassas  bir nokta Allah korusun bir kaza anında hava yatığı ya açılmazsa gibi bir kuşkuyu da beslerim hep.Küçük rahatsız edici arızalar araca güveni sarsıyor.
Başka markalar sorun çıkarmıyor mu elbette çıkarıyordur.Kronik olarak tekleme,ateşleme bobini,gaz kelebeği gibi ağır sorunları olan bir çok bilindik marka var.Peugeotta da sorun var,kimse yok diyemez.Ama beklentiler önemli bu noktada.Performans aracı istiyorsan peugeot alma,dağ bayır dolaşıcam dersen peugeot alma,boyum uzun yüksek tavan isterim dersen peugeot al,uzun yolda rahatlık isterim dersen peugeot al,geniş görüş mesafesi, büyük ön cam isterim dersen peugeot al..

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 13:12
Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

selam arkadaşlar bence alicik çok abartıyor  burada 206 yı kötülemek için söylemiyorum ama pejonun bence 206 sı en basit aracı bunu tutupta bmv ile kıyaslamaya çalışıyor diye düşünuyorum fiyatına yakına ve sınıfına göre bence çok güzel araçlar

BMW ile Pug karşılaştırılacak seviyede araçlar değillerki. Sizin 2003-2005 xt lerdeki donanımlar 1994 bmw lerde standart. Hangi pugda arka tamponda park sensörü için belirli yer mevcut? Adam 1992 model arabanın tamponuna sensör takılabilir diye yer belirlemiş. O yüzden BMW nin lafını etmek bile yanlış olur. Ben bir çok araca bindiğim için e36 nın tadını hiç bir araçta bulamadım. Yüksek gücü arkadan çekişte hissetmenin tadı vazgeçilmez.

Ben aynı segmentteki ve içini dışını bildiğimiz corsa ile karşılaştırdım. Bunu karşılaştırırken ne lanet arabada demedim.Kullandığım Pug bana tahsis bir araç ve günde nerdeyse 100km yapıyorum. TArtışmaya açık bir ortamda yaşadıklarımı yansıtıyorum.  Söylediğim konular 206+ kullanıcılarının ortak fikirleri. Yılda 100000km yapan 206+ kullanıcısı ile de konuştum ekonomi dışında güzel bir şey söylemedi araç hakkında.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 11:48

Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Şimdiye kadar 3 kere sıfır opel aldık. Son olarakta ilk defa alman dışı bir araç olan pejo aldık. corsa-206 aynı sınıfta olmasına rağmen bariz kalite farkı var.
2004 corsa ile 2011 206+ arasında uçurum var diyebilrim.

-araçta 4 kişi varken(bagaj boş) hafif çukur veya tümsekte araba yaylanırsa arka tekerler sürtüyor.
-Ses yalıtımı yok deneceke kadar vahim durumda.
-Direksiyonu servo değil.
-abs-ikinci airbag gibi bir çok firmanın standart sunduğu donanım halen opsiyonel.
-1997de üretime başlayıp halen üretilen ve geliştirilen aracın halen ön takımları çok hassas.
-Araç yüksek hızlarda kesinlikle güven vermiyor.
-İÇ hacmi sınıfındaki diğer araçlara bakarak daha dar.

Ailedeki ilk pejo dediğim gibi. Önceden ne bindik ne duyduk ama alacağımız zaman bir allahın kuluda gözün kapalı al demedi. Genelde ön takım-uczu işçilik-kalite düşüklüğü ve zayıf kasa olarak sıkıntıların olduğunu söylediler. Piyasdaki en cuzu ve en ekonomik araç olduğu için aldık.

Bir daha pejo mu ? Hayır diyip kesitirp atmam ama daha çok düşünürüm.

Alman aracına binmeden pejoyu savunmakta bana göre yersiz.

fransızlar at arabası yaparlen hitler otoban döküyordu diye bir söz var çok severim.

Niye biniyorsun kardeşim diyeceksiniz. Emin olun benzinin lt si 1 lira olsun e36 3.28ci nin altındaki arabaya binmem pejoya bakmam bile. 

Soyledikleriniz benimde siklikla okudugum seyler oldugundan tarafsiz yazdiginizi dusunuyorum ve bende sizinle ayni fikirdeyim. Ayni siniftaki araclardan biraz daha narin durdugu kesin 206' nin...
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
ssertbakan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ssertbakan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 10:52
Ben 2006 yılından bu yana 307 SW kullanıyorum. Sıfır almıştım aldığımda onun ayarında bu donanım seviyesinde başka model bir araç yoktu. Yılda ortalama 25.000 Km yol yapıyorum. Aracım 150.000 Km. olmuş .Allaha şükür standart bakımları hariç hiç bir sorun yaşamadım. Ben alırken de  aracımı bilerek ve isteyerek aldım .Eleştirmeye gelince Bir ata sözü derki "Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamazmış"
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
Yukarı Dön
ginger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ginger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 10:41
Orjinalini yazan: 206xs 206xs Yazdı:

Orjinalini yazan: 206xs 206xs Yazdı:

206 candır can ilk arabam otomatik 206 idi sonra 206 xs aldım onu sattım ve yine 206 quicksilver alacam.

Yorumlarinizi biraz fanatizmin eseri buldum :)
206 daki görsellik bence hiç bir araçta yok arabaya ne taksan yakışıyor kendi sınıfındaki araçlardan en iyisi 206 dır hem donanım hem özellik olarak bir süre kullanın ne demek istediğimi gayet iyi anlarsınız.

Bence bir arabada gorsellige bakmak bakilacak en son sey olmali. Keza bakilsa bile bu sinifindaki araclardan onu en iyi yapma kriteri olmamali. O biraz eskide kaldi bence. Gorsellik + 2 woofer + 4 6985 = şekillll... Bence manasiz...
Donanim ve ozellik olarakta ust basliktaki arkadas guzel orneklemeler yapmis.

Ozetle gorunen su ki peugeotcular fanatizmle arabalarina baglilar :)

Düzenleyen ginger - 04 Ağustos 2012 Saat 10:42
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1965 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6667 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 115 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 102 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 107 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 140 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 838 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 325 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 521 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 402 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107786 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1643 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3399 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10354 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9281 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1395 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English